Home Beauty Beauty: Mijn Everyday make-up

Beauty: Mijn Everyday make-up

Nu ik een 40-urige werkweek heb door mijn stage heb ik niet altijd de tijd om mij uitgebreid op te maken ‘s ochtends. Bekijk hier mijn super easy make-up routine met de nieuwe producten uit de lente collectie van Catrice.


collage 1

Blegh, wallen. Het maakt niets uit of ik veel slaap of niet, ik heb ze altijd. Voor deze look gebruik ik een concealer die een aantal tinten lichter is dan mijn eigen huidskleur. Ik blend hem uit met mijn vingers. Dit is de Allround Coverstick concealer in 01 Nude en werkt prima. Ik merk alleen wel dat de concealer vervaagt als ik hem gebruik in combinatie met foundation.

collage 2

Dit is een product waar ik ontzettend enthousiast over ben. Deze super dekkende foundation heeft DE perfecte substantie. Hij ziet er in het potje heel dik en cakey uit. Ondanks de hoge dekking voelt de foundation natuurlijk aan. Dit is de Catrice 12h Matt Mousse in 025 Light Beige.

collage 3

Na de concealer en foundation contour ik mijn gezicht altijd met de Matte palette van Catrice. De koele tinten passen goed bij mijn huidskleur en zijn dus prima om mee te contouren.

collage 4

Wat ik erg fijn vind aan de Catrice Jet Lash mascara, is dat het borsteltje vrij puntig is. Zo kun je goed bij alle kleine wimpertjes!

collage 5

De Catrice Luminous lipstick in 120 Wood Rose Propose is een heel shiny lipstick. Je zou bijna denken dat ik een lipgloss draag. Normaal gesproken ben ik eerder van de matte lipsticks. Maar dit is een prima snelle lipstick voor wat kleur op mijn lippen.

done

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.