Home Beauty FashionistaVlog: zo verwijder je zwarte puntjes en maak je je poriën proper

FashionistaVlog: zo verwijder je zwarte puntjes en maak je je poriën proper

zwarte puntjes
Wie haat die zwarte puntjes die je huid zo’n onzuivere aanblik geven niet? Lynn alvast wel! Ze gaat de strijd met haar poriën aan en gebruikt daarvoor de zuiverende strips van Diadermine.

Hoe vaak je ook met je gezicht tegen de spiegel mee-eters uitknijpt, ze lijken altijd terug te komen. Lynn grijpt in de nieuwste FashionistaVlog naar grovere middelen om die zwarte snodaards aan te pakken.

Je hebt wel al gehoord van neusstrips die de verstopte poriën op je neus vrijmaken, right? De zuiverende strips van Diadermine doen nog meer, want je kan ze op heel je T-zone – dus ook voorhoofd en kin – gebruiken. Je poriën worden gereinigd, je huid ziet er schoon uit en voelt zacht. Voor extra verzorging gebruikt Lynn de dagcrème van Diadermine, die een hydraterend en matterend – vermindert de glas van je huid – effect heeft.

Ook eens uittesten? We geven 5 pakketjes met een pakje zuiverende strips en een hydraterende dagcrème weg!

>>>

Deze wedstrijd is afgesloten!

De winnaars zijn:

  • Neila Ajradini
  • Marie Natens
  • Zita Vanlerberghe
  • Charlotte Van Steen
  • Bo Hindrikx

Staat je naam er niet tussen? Don’t worry, we organiseren geregeld leuke wedstrijden met zálige prijzen. Hou zeker ons YouTube-kanaal, Facebookpagina en Instagram in ‘t oog, wil je ze niet missen. Of schrijf je in voor onze WhatsApp-update, dan ben je zeker dat je van alles op de hoogte blijft!

 >>>

Heb je vragen voor Lynn of misschien ideetjes voor een volgende vlog? Laat het ons weten in de comments en wie weet vlogt ze volgende week wel over jouw idee!

Wil je nog meer vlogs zien? Check ze hier!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.