Home Beauty FashionistaVlog: zo zijn je wenkbrauwen altijd on fleek

FashionistaVlog: zo zijn je wenkbrauwen altijd on fleek

wenkbrauwen
Wenkbrauwen zijn zowat het belangrijkste deel van onze beautyroutine geworden. Ze kunnen je look echt maken of kraken. Lynn gebruikt de zalige productjes van Eylure om haar brows helemaal in shape te krijgen.

Power to the brows!

Je wenkbrauwen doen kan een beetje scary zijn: je loopt al snel het risico te dik, te dun, te donker of te licht te gaan. Lynn verklapt in haar video de routine en de producten die voor haar al-tijd werken.

Ze  gebruikt vier productjes van het Londense merk Eylure om van haar wenkbrauwen echte power brows te maken. Want ja, anno 2016 mogen je brows heel aanwezig zijn. Weg met die dunne, bijna onzichtbare lijntjes van vroeger: de Brow Pommade, Brow Contour, Brow Amplifier en Brow Luminizer zorgen voor extra volume, vorm en kleur.

Foto: Eylure

We horen je ‘t al denken: ik heb ‘s morgens voor school geen tijd om vier stappen te doorlopen. No worries, je kan ook bijvoorbeeld enkel de Pommade of de Amplifier gebruiken om je wenkbrauw een beetje bij te werken. Het hele proces – voor wenkbrauwen die 100% on fleek zijn – hou je gewoon voor die date met je crush of dat ene feestje waar je al lang naar uitkeek, toch? Check de video om te weten hoe je het juist doet.

Heb je verzoekjes of ideetjes voor een volgende vlog? Laat het ons weten in de comments en wie weet vlogt Lynn volgende week wel over jouw idee!

Wil je nog meer vlogs zien? Check ze hier!

>>>

DEZE WEDSTRIJD IS AFGESLOTEN!

Deze vijf meiden hebben binnenkort sowieso flawless brows dankzij de producten van Eylure:

  • Emmie Moens
  • Steffi Snijders
  • Romy Marien
  • Yasmine Bours
  • Cézanne Poppe

Niet getreurd als je ‘r niet bij bent, wedstrijden genoeg! Je kan bijvoorbeeld nog tot middernacht meespelen voor een sweater van Talking Outfits. En volgende week hebben we nog een leuke giveaway klaarstaan, met de dames van Clouds of Fashion. Hou de Facebook/Instagram/app van Fashionista dus in de gaten!

>>>

Win, win, win!

Goed opgelet? Tijd om het zelf te proberen. Zoals Lynn al zei, vind je de producten van Eylure bij Di. Maar gratis is nog net iets leuker, right? Wij geven vijf pakketjes met de vier producten weg! Je kiest uiteraard zelf welke kleur – blonde, mid brown, dark brown – je wil.

Hoe? 

  1. Geef de video ‘FashionistaVlog: zo zijn je wenkbrauwen altijd on fleek’ op ons YouTube-kanaal een duimpje
  2. Abonneer je ook op ons YouTube-kanaal (als je al abonnee was: toppertje!)
  3.  Vul je gegevens hieronder in en duim voor jezelf!

De wedstrijd loopt tot dinsdag 15 november, 23u59.

SUCCES!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.