Home Beauty Festival Tip: Nail Tattoos

Festival Tip: Nail Tattoos

Yeah! Het festivalseizoen is aangebroken. Afgelopen weekend heb ik al een dansje gedaan op dé festival kick-off: Paaspop. Handjes in de lucht? Sure. Dan zijn die nail tattoos extra goed te spotten.


Dit setje van Bourjois (€9,99) bevat maar liefst 170 nail tattoos. Yep. 170. Genoeg keuze om je nagels naar hartenlust te versieren.


Aztec-achtige kubussen, romantische krabbeltjes en grafische driehoekjes…Argh. Welke moet ik kiezen?!


Eerst gaf ik mijn nagels een lilakleurig tintje. Door deze lichte kleur te kiezen, zullen de nail tattoos beter uitkomen.


Tijd om jou favoriete nagel printje uit te knippen! Knip de tattoo zo dicht mogelijk langs de rand af. Op deze manier kun je je nagel-jewel beter ‘richten’ als je deze op je nagel plakt. Vergeet natuurlijk niet eerst de folie eraf te halen ;-)


Zit de nail tattoo op de juiste plek? Dan kun je deze op de nagel plakken door met een nat wattenschijfje erop te deppen (net als vroegah ;-). Laat het papiertje los van de nagel, dan zit de tattoo er goed op.

Tadaaa! Je kunt het natuurlijk bij één statement nagel laten óf (net als mij) iedere nagel haar eigen printje geven. Tijdens het festivalseizoen mag je natuurlijk best een beetje over the top gaan.


Wat vinden jullie van nail tattoos?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.