Home Beauty De floating crease is de nieuwste make-uptrend volgens Ariana Grande en Kylie...

De floating crease is de nieuwste make-uptrend volgens Ariana Grande en Kylie Jenner

Heel leuk voor de festivals!

Kylie Jenner
© Instagram @kyliejenner/ @arianagrande

Geen beter moment om te experimenteren met gedurfde make-uplooks dan het festivalseizoen. Een van de trends die je deze zomer moet proberen, als we Kylie Jenner en Ariana Grande mogen geloven, is de floating crease eyeliner.

Ariana en Kylie

Een weekje geleden dropte Ariana Grande haar videoclip voor de single ‘God is a woman’, en bevestigde zo in een keer een make-uptrend die sinds een tijdje opkomt: die van de zwevende eyeliner.

‘God Is A Woman’ out now

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ongeveer op hetzelfde moment kondigde Kylie Jenner de releasedatum van haar nieuwe make-upcollectie aan met een mooie Instagramfoto. En jawel, ook zij heeft een felgekleurd lijntje eyeliner boven haar oog zweven. Als twee van de allerbekendste dames van de planeet het doen, kunnen we het een trend noemen, toch?

#floatingcrease

In het make-upmilieu wordt het streepje eyeliner dat aangebracht wordt in de plooi van je oog – of de crease, in beautyvloggertermen – floating crease eyeliner genoemd. Onder de bijhorende hashtag op Instagram vind je enkele leuke voorbeelden.

Je kan zelf spelen met de trend. Met een liquid liner kan je een strak lijntje trekken, terwijl een potlood of zelfs oogschaduw een zachter resultaat geeft. In combinatie met oogschaduw of gewoon alleen als leuk accent, in zwart of een fel kleurtje, één streepje of meerdere: het is volledig aan jou. Spelen maar!

@nadineartistry shows off this sophisticated floating crease look! ❤️

A post shared by MiaMia Beauty (@miamiabeauty) on

Meer beautytrends: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.