Home Beauty FOTO: Miley Cyrus laat bizarre tattoo zetten als ode aan verloofde Liam...

FOTO: Miley Cyrus laat bizarre tattoo zetten als ode aan verloofde Liam Hemsworth

Miley Cyrus
Foto: @mileycyrus (Instagram)
Miley Cyrus heeft er een nieuwe tattoo bij. En deze is wel héél euhm … speciaal. Haar nieuwste aanwinst is een ode aan verloofde Liam Hemsworth, maar wij vinden de tekening in kwestie toch maar een gekke manier om je liefde te verklaren.

Potje Vegemite op de bovenarm

Een tijdje geleden liet Miley Cyrus nog een verkeerde tattoo zetten, maar haar jongste aanwinst is bloedserieus. De 23-jarige zangeres heeft sinds dit weekend een nieuwe tekening op haar lichaam staan, als ode aan Liam Hemsworth, haar verloofde.

Al is die wel héél bijzonder. Miley liet namelijk een potje Vegemite op haar bovenarm tatoeëren. Dat is een typisch Australisch kruidenbeleg dat je op je boterham moet smeren. Het zou Liams – die afkomstig is uit Australië – favoriete broodbeleg zijn.

In verschillende interviews liet de acteur al weten dat Vegemite zijn lievelingsbroodbeleg is en dat hij en zijn broers vroeger dan ook niet zonder konden. Miley zag daar de humor wel van in en liet er een tattoo van zetten. Tatoeëerder Dr. Woo plaatste een foto op Instagram van Miley met haar nieuwste aanwinst en de tekst: “Miley Cyrus don’t play when it comes to #vegemite ?”.

Speciaal!

@mileycyrus don't play when it comes to #vegemite 🍴 #halfneedle

A post shared by Doctor Woo (@_dr_woo_) on

Nog meer nieuws over Miley:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.