Home Beauty Gemene tienermeisjes lachen met make-up van dienster, maar zij laat zich niet...

Gemene tienermeisjes lachen met make-up van dienster, maar zij laat zich niet kennen

make-up
Foto: Instagram @wingedandcontoured

Mean girls will be mean, zelfs als er helemaal geen reden toe is. Dat bewijst het verhaal van de Amerikaanse Kelsi, een meisje dat hoopt ooit make-up artist te worden, maar voorlopig als ober werkt om haar make-upverslaving te financieren.

Een tip

Kelsi onderhoudt sinds kort een tweede Instagrampagina @wingedandcontoured – naast haar persoonlijke – waarop ze haar liefde voor make-up deelt. Een paar blikken op de foto’s maken het duidelijk: Kelsi kent er iets van. Perfecte winged eyeliner, mooie oogschaduw, fleeky eyebrows,…the girl’s got skills! Het houdt dan ook helemaal geen steek dat ze net daarop aangevallen werd door twee meisjes die we zonder twijfel als mean girls kunnen bestempelen.

Het verhaal dat Kelsi op haar @wingedandcontoured-pagina deelde, gaat als volgt: Kelsi is aan het werk in een horecazaak wanneer twee meisjes binnenkomen en aan één van haar tafels gaan zitten. Kelsi bedient hen zo goed mogelijk en alles is perfect, tot het moment waarop de meisjes de rekening krijgen.

Blijkt dat de tienermeisjes niet genoeg geld bij zich hebben om te betalen, waarop ze de manager willen spreken. Ze vinden namelijk dat Kelsi hen had moeten zeggen dat er nog belastingen bij kwamen.De manager geeft hen geen gelijk, en plots blijkt dat de meisjes toch een bankkaart hebben waarmee wél betaald kan worden. Maar voor ze weggaan, schrijven de mean girls nog een ‘tip’ voor Kelsi op hun rekening, op de plaats waar je normaal schrijft hoeveel fooi – in het Engels: ‘tip’ – je geeft. Er staat: ‘Hier heb je een tip: contour moet je BLENDEN’.

When people try to hurt your feelings over your makeup, good thing I know my #makeup was #flawless today💁 Story: two girls around 16 years old came in and I was their waitress. I took great care of them and everything was great until I dropped the check off. When I returned to pick it up, they demanded to speak to a manager because they "didn't have enough money" and I "didn't tell them exactly how much their food was going to cost them" even though they had the menus for a good 20 minutes before they decided what they wanted. Long story short my manager would not discount their food because they shouldn't have ordered food they couldn't pay for, and it was not my responsibility to tell them while they were ordering how much it costs after tax and everything. They "magically" had a card to put it on and this is the "tip" they left me.

A post shared by WingedandContoured (@wingedandcontoured) on

Perfecte reactie

Toegegeven: moest ons zoiets overkomen, we zouden er even niet goed van zijn. We zouden waarschijnlijk naar de wc lopen om te checken of die contour inderdaad niet goed geblend is – en misschien ook om een klein traantje te laten. Maar Kelsi? Nu-uh! De make-up addict wéét dat ze goed is en ze wist dan ook dat haar contour die dag flawless was. Ze snapte een foto van het rekeningetje en dan van haar make-uplook naar haar vrienden en schreef erop ‘Dit raakt me totaal niet 🤷‍♀️’. Daarna deelde ze de foto’s en het verhaal op Instagram, en ze schrijft er vol zelfvertrouwen bij: ‘Good thing I know my #makeup was #flawless today 💁’.

Sinds het verhaal het internet rond gaat, krijgt het meisje heel veel steun van mensen die de reactie van de twee klanten echt niet oké vinden en Kelsi ervan verzekeren dat haar contour inderdaad flawless was. De mean girls krijgen natuurlijk heel veel haat over zich heen, dus we hopen voor hen dat hun namen niet bekend raken. Maar het zou niet slecht zijn als ze een paar negatieve comments te zien krijgen, gewoon om hun lesje te leren, right?

Wat hebben we geleerd vandaag? Wees nooit, never ever een mean girl, want karma is een tr*t. Laat je niet doen door mean girls, want ze zijn het niet waard. En ten slotte, be like Kelsi: zelfzeker, sterk en een harde werker.

Meer virale verhalen:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.