Home Beauty HAIR: 3x haar ideeën voor het sporten

HAIR: 3x haar ideeën voor het sporten

Ik sport graag…maar mijn haar zit dan nog wel eens in de weg. Ik heb erg lang en veel haar, dus daar wil ik geen last van hebben tijdens het sporten. Ik laat vandaag 3 kapsels zien die er leuk uitzien en waarbij je tijdens het sporten geen last hebt van losse haren in je gezicht!

Dit is de makkelijkste en snelste haarstyle. Je pakt je haar bij elkaar en doet dit in een hoge paardenstaart. Het elastiekje doe je er goed en strak omheen, zodat de staart stevig op je hoofd zit. Vanaf het elastiekje maak je een vlecht en ook deze zet je goed vast met een elastiekje. Het fijne van deze ‘staartvlecht’ is dat je geen last hebt van je haren die in je gezicht vliegen wanneer je aan het sporten ben. Als ik een normale paardenstaart draag, wil mijn haar nog wel eens in mijn ogen vliegen omdat het heel erg lang is. Dit is dé manier om dat te voorkomen!

Deze haarstyle doet me een beetje aan vroeger denken… als klein meisje met allemaal staartjes in mijn haar. Overdag zou ik dit niet zo snel dragen, maar voor het sporten is het ideaal! Deze haarstyle is vooral handig voor meiden met dik haar. Dik haar is lastig om vast te zetten, maar omdat deze staart uit verschillende staartjes bestaat, zit het extra goed vast. Je begint met een staartje bovenop je hoofd. Vanuit dit staartje maak je een nieuw staartje met het haar wat aan de zijkanten hangt. Je gaat verder tot er geen haar meer over is, mijn haar is lang genoeg voor 4 staartjes.

Weer een vlecht! Dit is mijn favoriet, maar is misschien niet voor iedereen weggelegd omdat hij wel wat moeilijker is om te maken. Je begint met het invlechten van de zijkanten van je haar. Het invlechten doe je tot ongeveer halverwege je achterhoofd, daarna vlecht je ‘los’ door. Dit doe je aan beide kanten van je haar. Wanneer je 2 vlechtjes hebt gemaakt, bind je alles samen tot een staart. Deze haarstyle is mijn favoriet om te dragen tijdens het sporten. Door het ingevlochten vlechtwerk aan de zijkanten van mijn haar heb ik totaal geen last van losse haartjes in mijn gezicht. Ook blijft deze haarstyle het beste bij mij zitten.

Hoe draag jij je haar tijdens het sporten?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.