Home Beauty HAIR: spring ponytail

HAIR: spring ponytail

Deze ponytail is heel gemakkelijk te maken en ideaal voor de lente en zomer. Door de staartjes heb je geen last van plukjes haar die in je gezicht waaien en het ziet er ook nog eens leuk uit! 

Zorg ervoor dat je haar goed uitgeborsteld is. Je kunt de onderkant van je haren een beetje krullen, dat is extra leuk bij deze haarstyle.

Verdeel nu je haar in twee delen. Het onderste deel bind je vast in een staart en het bovenste deel kun je naar beneden laten hangen.

Pak nu vanuit het bovenste (loshangende) deel een klein plukje. Je begint bovenaan. Bind dit plukje vast met een elastiekje in de kleur van jouw haar. Ik gebruik van die kleine plastic elastiekjes, deze zijn hier heel erg handig voor.

Haal nu het staartje door je staart door. Je doet dit door een gat te maken bovenin je staart en dan haal je de staart er vanaf boven door. Hierdoor krijgt je haar een ‘opgerold’ effect.

Herhaal deze stap tot je al je haar hebt gebruikt. Je kunt je plukjes een beetje lostrekken voor een speels effect.

Bind nu  al je overige haar samen in een staart. Uit je staart kun je een plukje haar pakken en dit om je elastiekje heen draaien. Draai je haar om je elastiekje heen tot je weer aan de onderkant bent en zet het dan vast met een schuifspeldje.

Done! Deze staart is heerlijk voor zomerse dagen! Ga jij deze ponytail ook maken?

Weet je wat ook leuk is? Deze braided ponytail of misschien toch deze twisted ponytail? Heb je een haarstyle nagemaakt? Post de foto dan op Instagram en mention naar @fashionista_nl!

Shop hier een soortgelijke blouse:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.