Home Beauty HAIR: twisted ponytail

HAIR: twisted ponytail

Overdag draag ik mijn haar graag in een staart. Lekker makkelijk en geen haren in mijn gezicht. Alleen een staart wordt soms wel een beetje saai… daarom geef ik mijn paardenstaart een andere look met deze twisted ponytail!

Voor een beetje volume toupeer ik mijn haar. Hierdoor gaat mijn haar een bol staan en zit het niet zo strak naar achteren.

Ik verdeel mijn haar in 3 delen. Van het middelste deel maak ik een lage staart.

Ik pak eerst de linkerhelft. Ik draai de pluk haar een beetje naar binnen zodat het er iets speelser uitziet. Ik leg de pluk op mijn haarelastiekje en ik zet het vast met een schuifspeldje.

Dit doe ik ook met de rechterhelft. Ik schuif de schuifspeldjes onder mijn haar door, zodat je ze niet ziet. Voor de stevigheid spray ik mijn haar meteen in met wat haarlak, zodat het de hele dag goed blijft zitten.

Voor nog meer volume in mijn staart toupeer ik de uiteinden van mijn haar een beetje.

Zoals je ziet heb ik de plukken haar niet heel netjes vast gemaakt. De staart is eigenlijk een beetje opgestoken, zonder al mijn haar te gebruiken. Nu heb ik toch mijn haar makkelijk in een staart, maar zonder de saaie look. Een twisted ponytail dus!

Ik trek een paar plukjes uit mijn haar voor een nonchalant effect en spray het nog een beetje in met wat haarlak. De staart blijft de hele dag zitten en het ziet er helemaal niet saai uit! Het is iets meer werk dan een normale staart, maar toch kost het alsnog niet veel tijd. Perfect voor een werk- of schooldag, wanneer je geen last van je haar wilt hebben in je gezicht maar er toch even nét iets anders wilt uitzien!

Hoe draag jij je haar meestal?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.