Home Beauty HI-LA-RISCH: 13-jarige beautyblogger laat vader voice-over inspreken van make-uptutorial

HI-LA-RISCH: 13-jarige beautyblogger laat vader voice-over inspreken van make-uptutorial

make-uptutorial
Foto: Facebook Megan Mitchell
Onze papa’s hebben altijd wel commentaar op het feit dat we te veel make-up dragen of er te veel geld aan uitgeven, maar deze vader ging nog een stapje verder. Deze vlog van de 13-jarige beautyblogger Megan Mitchell ging viraal nadat haar papa de voice-over insprak van haar dagelijkse make-uproutine en wij begrijpen volledig waarom!

Ben je klaar om te knorren van het lachen? Een beautytutorial als dit heb je nog nooit gezien! De vlog begint als een normale video waarin Megan Mitchell uitlegt hoe haar dagelijkse make-uproutine eruitziet, alleen liet de Amerikaanse tiener de voice-over verzorgen door … haar vader. ‘Vergeef me als hij rare dingen zegt’, veronschuldigt Megan zich alvast op voorhand. En natuurlijk doet hij niets anders! De video werd meer dan 800.000 (!) keer bekeken.

Zweet van elfjes

Megan gaat van start met de e.l.f. primer en volgens haar papa is de primer gemaakt van het zweet van elfjes, haha! Tijdens de hele tutorial gebruikt papa Mitchell zijn fantasie en creativiteit, maar blijft zelf doodserieus. Als Megan van product wisselt en hij is nog niet klaar met zijn vorige uitleg, schakelt hij vlug over. Het filmpje wordt grappiger met de seconde en hij blijft dingen vinden die typisch zijn voor onwetende vaders.

‘Dab dab dab’

Hij kan het natuurlijk niet laten om zijn dochter een beetje uit te lachen. Hij zegt dan ook hi-la-rische dingen over haar producten en routine: ‘Ik gebruik dit kleine sponzige eitje en doe gewoon dab dab dab’, ‘Ik vind de wenkbrauwen die ik heb gekregen niet leuk, dus kleur ik ze een beetje donkerder‘. Wanneer Megan haar Naked-oogschaduwpalet van Urban Decay bovenhaalt, is papa natuurlijk in shock: ‘Excuse me?!’. Zo gebeuren er nog zoveel super grappige dingen. Bekijk de YouTubevideo hieronder gewoon zelf en huil van het lachen!

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.