Home Beauty Hoe blijven metallic tattoos langer zitten?

Hoe blijven metallic tattoos langer zitten?

Hot, hip en trendy: metallic tattoos. Op Coachella zag je iederéén ermee lopen. Voor mij was het helaas #nochella, maar hip doen kan/mag altijd. Ik ben dol op de plakplaatjes. Wel jammer dat ze snel lelijk worden. Ik heb dé tip hoe metallic tattoos langer blijven zitten! 


Misschien is het handig om te vermelden waar je die toffe metallic tattoos eigenlijk kunt kopen! Ik kocht deze leuke velletjes op eBay voor ongeveer € 0,80 per stuk. Echt een koopje voor plakplaatjes die toch wel leuker zijn dan de meeste sieraden. Ook kun je de tattoos in verschillende webshops en natuurlijk ook in de winkel vinden.


Het aanbrengen van de tattoos is mega simpel! Wat je nodig hebt is een schaar, een nat watje/washandje en natuurlijk je plakplaatjes.


Stap 1: knip de tattoo uit.
Stap 2: verwijder het folielaagje.
Stap 3: kijk eerst nog even waar je de tattoo wil opplakken.
Stap 4: plak de tattoo op je huid en druk het stevig aan. Zorg ervoor dat je huid schoon en droog is, anders blijft het niet zitten.
Stap 5: maak het papier nat met je watje/washandje.
Stap 6: verwijder het papiertje en je metallic tattoo zit erop!


Maar hoe blijft zo’n metallic tattoo dan langer zitten? Het antwoord is heel simpel; haarlak. Spray eens in de zoveel tijd een laagje haarlak over je tattoos heen. Dit zorgt voor een beschermlaagje en zo blijft het langer zitten!


Ik ga de hele zomer genieten van mijn metallic tattoos. Het fijne is dat je er gewoon mee kunt zwemmen, feesten, zonnen etc. en je hoeft niet bang te zijn om je sieraad te verliezen. I love it. Voel jij ook die Coachella/summer vibe en wil je meer festival inspiratie? Check dan deze post!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.