Home Beauty Hoe worden wimperextensions gezet?

Hoe worden wimperextensions gezet?

Iets wat al een tijdje op mijn bucketlist stond, was het laten plaatsen van wimperextensions. Vorige week was het eindelijk zover! Ik laat je hier zien hoe wimperextensions worden gezet! Zo sta je niet voor verassingen. 


Ik liet mijn wimperextensions plaatsen bij ‘By Cil‘ in Hoofddorp. De salon is mega cute en ik voelde me erg op mijn gemak. Zorg ervoor dat je een salon uitkiest waar jij je prettig voelt. Uiteindelijk lig je toch ongeveer 2 uur stil, en dit wil je natuurlijk wel comfortabel doorbrengen!


Wees niet bang om met make-up naar binnen te stappen! Je ogen worden grondig, maar zeker ook zacht gereinigd voordat de wimper-specialist aan de slag gaat. Na de reiniging worden de oogleden ontvet en de onderwimpers afgeplakt met special tape. No worries, deze tape trekt je onderwimpers gelukkig niet uit je huid bij het verwijderen!


Zie hier rechts met, en links zonder wimperextensions. Wat een verschil hè?


De wimpers worden met twee pincetten aangebracht. Je kunt zelf bepalen in welke vorm, dikte en lengte de extensions worden aangebracht. Doe vooraf research, en zoek foto’s op van hoe jij je wimpers wilt hebben. Zo kan de specialist ook goed zijn/haar werk doen en zijn jullie beide blij met het resultaat.

Elke wimperextension wordt individueel, per wimper met speciale zwarte lijm opgeplakt. Zo krijgen al jouw individuele wimpers een verlenging/verdikking. De wimpers worden dus niet op je huid, maar op je wimperharen geplakt.


Zie hier mijn before en after. Hoe gorgeous is het geworden?! I’m in LOVE. De behandeling duurde in totaal ongeveer 2 uur. Het leek wel een soort therapie, het voelde zo relaxend. Het plaatsen van de extensions is compleet pijnloos en totaal niet gevoelig. Ik ben enorm benieuwd hoe lang de wimpers blijven zitten en hoe je ze het beste kunt verzorgen. Wordt vervolgd.

Oh ja, de prijzen! Voor een nieuwe set wimperextensions betaal je tussen de € 50-/€100,-. Als het goed is blijven de extensions zo’n 4 weken zitten en hoef je je geen zorgen te maken over het aanbrengen van mascara in de ochtend! Handig, want dit scheelt enorm veel tijd.

Wil je liever zelf aan de slag met nepwimpers of individual lashes? Check hier mijn review van de mega goedekope Action wimpers!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.