Home Beauty GESPOT OP INSTAGRAM: Vanilla Lilac is de gekste (en toch draagbare) kapseltrend...

GESPOT OP INSTAGRAM: Vanilla Lilac is de gekste (en toch draagbare) kapseltrend van het moment

Durf jij? 💜

@chrisweberhair via Instagram

Nu de dagen korter en donkerder worden, zijn we al snel geneigd om ook ons kapsel van een herfstige tint te voorzien. Maar daar moet de Canadese kapper Chris Weber niets van weten. Hij bedacht voor dit seizoen namelijk een lichte, bijna zoete haarkleur met de poëtische naam Vanilla Lilac. En wij zijn – hoe kan het ook anders? – helemaal fan.

Is Toasted Coconut Blonde niets voor jou? Dan lijkt Vanilla Lilac ons het perfecte tegengif. Het was Chris Weber, een kapper uit Vancouver, die de haartint bedacht.

Zijn foto van onderstaand vanillekleurig kapsel met donkere wortels en lila uiteinden werd net geen 2.000 keer geliked en wij begrijpen helemaal waarom. Hoe kan je nu níét verliefd zijn op deze haarkleur?

Weber vertelde het Amerikaanse magazine Marie Claire dat hij een mix van bleekmiddel en lavendeltinten gebruikte om de look te creëren. Volgens de Canadese stylist is het belangrijk om een lavendelkleurige toner te gebruiken met zo weinig mogelijk pigment. ‘Het resultaat moet zo pastel mogelijk zijn’, aldus Weber.

Niet dat wij de sprong ooit op eigen houtje zouden wagen, maar met dit artikel inclusief foto en Chris’ professioneel advies naar de kapper snellen, durven we dan weer wél. Nu jij nog!

Lees ook:

 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.