Home Beauty AWWW: deze jongen vroeg zijn vriendin om een make-over om een hele...

AWWW: deze jongen vroeg zijn vriendin om een make-over om een hele lieve reden

make-over
De 17-jarige Tatyanna Snyder is freelance visagiste en geeft regelmatig make-overs aan klanten. Naast haar liefde voor make-up gaat ze ook graag naar festivals en dan één dan in het bijzonder: Coachella. Helaas kwam ze geld tekort voor een kaartje. Haar vriend bood aan om $200 voor te schieten. Dit wees Tatyanna af, dus kwam hij met een geniaal idee om haar alsnog te helpen.

Tatyanna geeft op een dag veel make-overs aan klanten. Haar vriendje wist dat ze $50 per make-over vroeg, dus deed hij zich voor als klant en boekte stiekem een afspraak. De 17-jarige visagiste was behoorlijk verrast toen ze zag dat haar vriend de laatste klant was. Awww!

Grote steun

De vriend van Tatyanna wilde écht alles bij deze make-over. Van een winged eyeliner en fleeky wenkbrauwen tot dramatische nepwimpers en de beste contour die ze ooit gedaan heeft. De visagiste was er zo tevreden mee dat ze het deelde op Twitter met het onderschrift: ‘Waarom is hij zoveel knapper dan ik?’. Ze vertelde verder dat haar vriend een grote steun is en wel vaker make-upmodel is wanneer Tatyanna iets uit wil testen. Hoe cute is dat!

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.