Home Beauty AHA: daarom heeft Kylie Cosmetics geen mascara in zijn collectie

AHA: daarom heeft Kylie Cosmetics geen mascara in zijn collectie

Datzelfde geldt voor Fenty Beauty, KKW Beauty, Huda Beauty en Anastasia Beverly Hills.

Kylie Cosmetics

Terwijl merken zoals L’Oréal Paris, Catrice en Rimmel telkens met een nieuwere en nog betere mascara op de markt komen, blijven merken zoals Kylie Cosmetics en Fenty Beauty voorlopig ver weg van het product. Het ziet er ook niet naar uit dat die merken snel met hun eigen formule zullen komen. En daar is een heel goede reden voor!

Heb je ooit al opgemerkt dat Kylie Cosmetics, Fenty Beauty, KKW Beauty, Huda Beauty en Anastasia Beverly Hills geen mascara in hun collectie hebben? Wel, de reden daarvoor is heel simpel. De formule is namelijk heel moeilijk te ontwikkelen voor nieuwe merken. Daarnaast zijn er ook gewoon te veel populaire alternatieven, denk maar aan wimperverlenging en extensions.

Dalende groeicijfers

Dat is gebleken uit een onderzoek uitgevoerd door Business of Fashion. Volgens dat verslag zal de groei van mascaraverkoop dan ook dalen van vier procent de afgelopen drie jaar naar twee procent in 2021. Wimperverlenging of extensions duurt dan misschien langer om aan te brengen, maar het resultaat blijft wel maanden. En je hoeft niet meer elke dag aan je make-up te denken!

Toch hopen we dat bijvoorbeeld Kylie Cosmetics ooit nog met een mascara op de markt komt. Behandelingen zoals lash lifting zijn nu eenmaal niet voor iedereen betaalbaar. En dan is een alternatief van je favoriete merk natuurlijk altijd leuk.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.