Home Beauty Kylie Cosmetics lanceert collectie die helemaal in het teken staat van ‘The...

Kylie Cosmetics lanceert collectie die helemaal in het teken staat van ‘The Grinch’

Met toepasselijke namen zoals 'oh the noise', 'I hate Christmas' en 'welcome to who-ville'.

kylie x the grinch
© Getty

Goed nieuws beauty lovers! Kylie Cosmetics lanceert een heuse kerstcollectie, en niet zomaar eentje. Dit jaar haalde Kylie Jenner haar inspiratie bij een kerstklassieker, namelijk ‘The Grinch’.

How the Grinch Stole Christmas‘ is een klassieke kerstfilm uit 2000 die je moet gezien hebben. In 2018 kwam er zelfs een geanimeerde versie van de film uit. En het is door dat verhaal van kinderboekenauteur Dr. Seuss dat Kylie Jenner en haar team zich lieten inspireren voor een nieuwe Kylie Cosmetics-lijn die de naam ‘Kylie x The Grinch‘ draagt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Welcome to who-ville

De collectie bestaat onder andere uit een oogschaduwpalet, een lipstickset met zes kleuren, een highlighterset en een duo van lipstick en lipliner. De kleuren groen, rood en wit staan uiteraard centraal in de verpakking. Op de items staat telkens de Grinch te pronken. Natuurlijk werden aan producten en hun kleuren een toepasselijke naam gegeven. Denk maar aan ‘oh the noise’, ‘I hate Christmas’, ‘welcome to who-ville‘ en zoveel meer!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De collab tussen Kylie Cosmetics en auteur Dr. Seuss wordt in beperkte oplage op 19 november om 15u in Amerika, dus bij ons om 12u ‘s nachts, gelanceerd op kyliecosmetics.com. Wat leg jij in je virtuele winkelmandje?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.