Home Beauty Last van een vette huid? Probeer dan dit bizarre trucje van de...

Last van een vette huid? Probeer dan dit bizarre trucje van de celebs

vette huid
Hitte, zweet en een vette huid zijn je ergste vijanden wanneer je de dag wil doorkomen zonder uitgelopen make-up. Helaas is een glansloze huid niet voor iedereen weggelegd. Maar er bestaat een goed trucje …

Euhm .. wat?!

Kiest jouw natural glow er ook voor om je te vergezellen wanneer het echt niet goed uitkomt? Breng dan eens een geurloze en doorzichtige anti-transpirant deodorant aan onder je make-up. Je zou er misschien niet meteen aan denken om het goedje dat bestemd is voor je oksels te gaan gebruiken op je gezicht, maar het blijkt écht te werken.

Make-upartieste Gucci Westman, bekend als cosmetica designer in celeb- en modeland, zweert erbij om die matte look te creëren. Het is haar trucje om onder de warme lampen van de rode loper er zo perfect mogelijk uit te zien.

Make-upartieste Gucci Westman, bekend als cosmetica designer in celeb- en modeland, zweert bij dit trucje om een matte look te creëren.

De logica is simpel: anti-transpirant is een formule die de huid onder de arm droog houdt. Dit zou ook moeten werken voor de delen van je gezicht die snel gaan glimmen. Breng de deodorant in dunne lagen aan met een foundation borstel voor je make-up aanbrengt en alles blijft op zijn plaats.

Dit trucje kan handig zijn bij speciale gelegenheden, maar we raden het toch aan om je face primer niet meteen bij het afval te zetten. Bij dagelijks gebruik kunnen de poriën niet meer ademen en dat zorgt voor een volgende frustratie: zwarte puntjes!

Nog meer beautytips:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.