Home Beauty Lea Michele laat tattoo zetten als ode aan Cory Monteith

Lea Michele laat tattoo zetten als ode aan Cory Monteith

Lea Michele
Foto: Photonews
Zangeres en actrice Lea Michele heeft sinds kort twee nieuwe tattoos. Eén als ode aan haar overleden oma en eentje ter ere van haar vriendje Cory Monteith, die in 2013 op 31-jarige leeftijd overleed.

“For my quarterback”

Lea Michele postte gisteren twee ontroerende foto’s op Instagram van haar twee nieuwe tatoeages. De eerste is het nummer 5, een hommage aan haar vriendje Cory Monteith die als Finn Hudson het nummer 5 op zijn footballtruitje droeg in de serie Glee. Het koppel leerde elkaar kennen op de set van de musicalserie en was jaren samen tot aan Cory’s dood in 2013. De 31-jarige acteur overleed aan een onopzettelijke overdosis drugs op zijn hotelkamer in Vancouver.

And one more.. for my Quarterback.. #5 ❤️

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

De tweede tattoo die Lea liet zetten is dan weer een eerbetoon aan haar overleden oma. Het bijschrift op Instagram luidde: “Ik verloor mijn prachtige oma deze week. Ze was geen typische oma. Ze gaf me mijn eerste kopje koffie toen ik 8 was. Ze zei altijd wel iets ongepast tegen elk vriendje dat ik ooit heb gehad. Ze bakte geen taarten of breide geen truien. Maar ze was mijn oma en ik hield van haar.”

Nog meer celebs met tattoos:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.