Home Beauty LIFE HACK: hét hulpmiddel om je eyeliner on fleek te krijgen? Een...

LIFE HACK: hét hulpmiddel om je eyeliner on fleek te krijgen? Een schuifspeldje!

eyeliner
Eyeliner is één van de beste manieren om je make-up look een final touch te geven, maar die felbegeerde winged liner kan – pardon our French – een echte pain in the ass zijn. Gelukkig zijn er een aantal huis-tuin-en-keukentrucjes die je leven een stuk makkelijker kunnen maken. En in dit geval heb je hét wondermiddel sowieso al in huis!

Hellogiggles GIF - Find & Share on GIPHY

Nope, je hebt geen dure tools of gevaarlijke trucs nodig om je eyeliner on fleek te krijgen. Een simpel schuifspeldje zou namelijk dé tool zijn om die geslaagde cat eye voor eens en altijd onder de knie te krijgen. Yassss, girl.

#lifehack gespot!

Hellogiggles GIF - Find & Share on GIPHY

Beautyblogger BeautynMalia postte een korte tutorial op Instagram waarin je stap voor stap kan zien hoe je met een schuifspeldje een vlijmscherpe wing kan tekenen. De truc zou vooral handig zijn voor mensen die vaak met ongelijke wings zitten, want de bobbypin zorgt ervoor dat beide wings gelijk zijn. Ideaal voor mensen met twee linkerhanden, dus.

Easy does it

Voor deze truc gebruik je het best een vloeibare eyeliner, waarmee je de buitenste stukjes van het speldje inkleurt. Vervolgens leg je de speld neer waar je wing moet komen: vanaf de buitenste ooghoek, richting het einde van je wenkbrauw. Het speldje geeft je een hele duidelijke afdruk van een wing. Die wing kan je daarna inkleuren om hem helemaal te perfectioneren. #byebyefrustraties

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.