Home Beauty Lifehack: nooit meer stempelen met mascara

Lifehack: nooit meer stempelen met mascara

Oh gosh... Één van mijn grootste irritaties in de ochtend is het stempelen van mascara op m’n ooglid. Hallo, ik heb net vijf kostbare ochtendminuten gebruikt om met moeite oogschaduw op te doen, en dan komt meneer mascara het even verpesten. Dacht het even niet. Ik heb de #lifehack gevonden, zodat jouw mascara nooit meer stempelt! 


Wat je hiervoor nodig hebt? Een visitekaartje! Waar je die dingen wel niet voor kunt gebruiken, hè! Je kunt ook gewoon een papiertje of tissue gebruiken.


Maar, hoe werkt het dan? Het is heel simpel! Plaats het kaartje op je wimperrand, en breng hierna gewoon je mascara aan. De mascara stempelt zo op het kaartje, en niet op je ooglid. Handig! De mascara die ik heb gebruikt is trouwens de L’Oréal Paris Mega Volume Miss Manga Punky mascara.


Tadaaa… Mascara-vrije oogleden! Hoe easy is dat? Ik gebruik deze trick elke ochtend, en hoef mijn oogschaduw nu maar één keer aan te brengen!


Geen zin om de kaartjes truc toe te passen? Wacht dan even tot de mascara droog is en veeg wat op je ooglid zit weg met een mega cheap wattenstaafje. Als je oogschaduw hebt gebruikt zul je dit wel moeten bijwerken, maar met ‘schone’ oogleden, is dit een super simpele oplossing. Succes!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.