Home Beauty Lush maakt je badtijd net dat tikkeltje spannender met deze bijzondere bruisballen

Lush maakt je badtijd net dat tikkeltje spannender met deze bijzondere bruisballen

Lush
© Lush

Terwijl de meeste winkels net met de solden begonnen zijn, kijken ze bij Lush alvast uit naar de nieuwe collectie. Voor valentijn hebben ze namelijk enkele speciale bruisballenontworpen en dit keer hebben ze niet gekozen voor hartjes of rozen.

Als we het over valentijn hebben, denken we meestal aan hartjes, bloemen of chocolaatjes. Alleen dachten ze er bij Lush dit jaar net iets anders over. Het merk heeft net hun valentijnscollectie voor dit jaar voorgesteld en die ziet er iets anders uit dan verwacht.

Onverwachte emoji’s

Het merk heeft namelijk twee bruisballen voorgesteld in de vorm van twee onverwachte emoji’s. Zo kozen ze voor de aubergine-emoji en de perzik-emoji die in sms-taal vaak niks met groenten en fruit te maken hebben (if you know what we mean).

We are in a big mood for the new products. Vandaag kun je de nieuwe collectie in onze winkel ontdekken! ??Picture @daniel_james_campbell @Lush uk

Posted by Lush Antwerp on Friday, January 4, 2019

Check vooral het onderschrift bij deze Instagramfoto. Haha!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een opmerkelijke zet, maar wel eentje die lijkt aan te slaan bij alle fans. Op sociale mediaverschenen er dan ook heel wat lachende emoji’s onder de post, dus wij hebben een flauw vermoeden dat deze bath bombs niet lang in stock zullen zijn. We doen alvast een spurtje naar de dichtstbijzijnde winkel!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.