Home Beauty OMG: MAC Cosmetics pakt uit met een heuse ‘Aladdin’-collectie

OMG: MAC Cosmetics pakt uit met een heuse ‘Aladdin’-collectie

Aladdin
© MAC Cosmetics/Disney

Eergisteren liet Disney nog de officiële trailer van de live-actionremake van ‘Aladdin’ op ons los, maar voor de beautyliefhebbers onder ons is er nog meer spannend nieuws. Disney slaat namelijk de handen in elkaar met MAC Cosmetics voor een prachtige ‘Aladdin’-collectie. Hou die bankkaart alvast in de aanslag!

De magische ‘Aladdin’-collectie is volledig geïnspireerd op de schoonheid van Jasmine en bestaat uit een selectie make-upproducten die je stoutste dromen overstijgen. Elk item verschijnt in een speciale verpakking die je meteen doet denken aan de levendige kleuren van Agrabah, waar het opwindende verhaal van Aladdin en Jasmine zich afspeelt.

Limited edition

In de sneak peek die MAC zonet met ons deelde, spotten we een lippenstift in fuchsia die perfect is voor de lente. Tja, ook wij hebben duidelijk meer dan genoeg van die regenachtige dagen. Het oogschaduwpalet bestaat dan weer uit een mix van matte, neutrale tinten en een aantal metallic opties die voorzien zijn van de nodige dosis glitters. Zo kan je met slechts één palet zowel een dramatische als een ingetogen look creëren.

Disney en M.A.C hebben trouwens geen enkel detail over het hoofd gezien. Zo ontdek je in de bronzer de krachtige lamp van Genie. Je moet wel nog even geduld uitoefenen, want de collectie zal pas midden mei in de winkels liggen en ook online te koop zijn via de webshop. Ook op de bekendmaking van de prijzen van de producten is het voorlopig nog even wachten. We’ll keep you posted!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.