Home Beauty Make-up tafel organiseren en decoreren

Make-up tafel organiseren en decoreren

Is jouw make-up tafel ook één grote, onoverzichtelijke make-up stash? Ik laat jullie zien hoe ik mijn make-up tafel decoreer en zo al mijn make-up organiseer. Zo raak ik nooit meer die ene lipstick kwijt!

Benodigdheden: bakjes en/of organizers. De hoeveelheid ligt aan hoe groot jouw make up stash is. De organizers die ik gebruik zijn van Action en ze kosten rond de €3 per stuk.

Stap 1: Voordat je goed kunt organiseren en inrichten, is het belangrijk om eerst jouw favoriete make-up uit te zoeken. Wat je niet zo vaak gebruikt, kun je bijvoorbeeld in een la bewaren. Mascara’s etc. die uitgedroogd zijn kun je het best gewoon weggooien!

Stap 2: Indeling
Mijn kwasten en overige beauty producten doe ik in bakjes die passen bij het interieur van mijn kamer. In het plastic bakje rechts-, heb ik bijvoorbeeld mijn glasvijlen opgeborgen.

De organizers heb ik als volgt gebruikt: in het grote gedeelte bewaar ik mijn poeders en oogschaduw. In de kleine vakjes mijn favoriete lippenstiften en in het wat diepere vakje doe ik mijn lipliners. Tip: als je ruimte over hebt in de kleine vakjes kun je daar ook nagellak potjes opbergen.

Wenkbrauwpotloden, eyeliner en mascara’s doe ik in het wat diepere vakje zodat ze blijven staan en alle oogproducten bij elkaar liggen.

Stap 3: Decoreren
Om mijn make-up tafel te decoreren heb ik op de foto linksboven een parfumflesje neergezet. Rechtsboven een bakje met wat sieraden die niet aan mijn sieradenrek kunnen. Linksonder een spiegeltje van Xenos en rechtsonder een handig prullenbakje voor het gemak.

Dit is dan het eindresultaat! Een georganiseerde make-up tafel.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.