Home Beauty Make-up tips voor brildragers

Make-up tips voor brildragers

Ik heb sinds kort een nieuwe bril en ik vind het altijd leuk om mezelf op te maken als ik mijn bril draag. Meestal kies ik voor de volgende stappen. 


The eyebrows baby
Als je wenkbrauwen boven je montuur uitkomen, is het belangrijk dat deze er verzorgd uitzien.  Verzorg ze dus goed en werk ze eventueel bij met een wenkbrauwpotlood.

Foundation en concealer
Vermijd een vettige foundation. Dit kan op het randje van je bril gaan zitten. En over de concealer: probeer een lichtere concealer te gebruiken, zodat de huid onder je ogen een beetje lichter wordt.

Eyeliner
Bril of geen bril, ik ga met een winged eyeliner de deur uit. De meningen over eyeliner en een bril zijn vaak verdeeld, maar ik vind het wel mooi bij mij, aangezien mijn montuur wat dikker is.


Grotere ogen 
Ik heb kleine ogen, dus teken ik een lijntje met een witte potlood onder mijn ogen, zodat ze groter lijken. Zoals de Amerikanen dat zo cool zeggen: they make your eyes pop.


Mascara 
Als ik mijn bril draag, ben ik niet zuinig met mijn mascara. Alles voor die grotere ogen! En o ja: je kunt voordat je je mascara gebruikt, nog even je wimpers krullen. Fijn als je lange wimpers hebt, want dan komen ze niet tegen je glazen aan :).


You make me blush
De laatste stap, maar zeker niet onbelangrijk: een gezonde blush op je wangen. Gebruik een natural blush.


Dit is mijn eindlook! Als jij nog leuke make-up tips voor brildragers hebt, hoor ik het graag van je :).

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.