Home Beauty WAUW: deze 3 magische make-uplooks van MAC Cosmetics zijn perfect voor op...

WAUW: deze 3 magische make-uplooks van MAC Cosmetics zijn perfect voor op de festivalweide

OH MY! 😍

MAC Cosmetics
MAC Cosmetics

Eind vorige maand liet redactrice Ysaline jullie haar favoriete festivallook zien, en vandaag hebben we nog wat extra ideetjes voor jullie. Bij MAC Cosmetics hebben ze namelijk drie looks gecreëerd speciaal voor Tomorrowland, maar no worries: je kan ze ook op elk ander festival rocken.

Ben jij nog op zoek naar enkele make-upideetjes voor op de festivalweide? Dan kan je misschien wat inspiratie halen uit onderstaande looks van MAC Cosmetics. Speciaal voor Tomorrowland heeft het make-upmerk drie looks gecreëerd, en wij weten niet welke we eerst willen proberen!

Mischief Minx

Als basis voor de looks hebben ze altijd een oogschaduwpalet gebruikt, namelijk ‘Mischief Minx’, ‘Fashion Fanatic’ en ‘Rockin’ Rebel’. Voor de eerste make-uplook hebben ze vooral bronskleurige tinten gebruikt, zowel op het bewegende ooglid als op de wangen. Om de ogen nog extra te accentueren, hebben ze aan de onderste wimperrand nog een glitterende groene oogschaduwkleur aangebracht. Om het geheel af te werken, kozen ze voor een rode lippenstift.

Fashion Fanatic

Ben jij een echte girly girl? Dan ga je deze make-uplook echt fantastisch vinden. Hier werd vooral met warme roze tinten gewerkt. Op het bewegende ooglid werd een redelijk felle tint gebruikt die ze met de hulp van een penseeltje naar buiten toe vervaagd hebben. Afwerken doe je met een laagje mascara op je bovenste en onderste wimpers. Voor de lippen hebben ze een felroze lipkleur gekozen. De finishing touch? Aan de zijkanten van beide ogen werden er allemaal kleine sterretjes aangebracht. Deze look vergt zeker wat oefening, maar het resultaat is meer dan de moeite waard, toch?

Rockin’ Rebel

De laatste make-uplook is er eentje voor de durvers onder ons. Bij deze look draait alles om de ogen. Hier heeft MAC Cosmetics voor een bijna fluoblauwe kleur gekozen, met glitters in zowel de binnenste als de buitenste ooghoek. De rest van de make-up hebben ze redelijk subtiel gehouden door een nude lipstick aan te brengen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.