Home Beauty Beauty on a budget: de favoriete productjes van redactrice Ysaline

Beauty on a budget: de favoriete productjes van redactrice Ysaline

beauty on a budget

Chanel, Dior, Yves Saint Laurent,…Onze oortjes beginnen al te flapperen wanneer we de namen horen, maar hun luxeproducten zijn helaas (nog) niet aan ons besteed. But don’t worry: er zijn echt wel genoeg goedkopere productjes die je evengoed een egale huid, lange lashes en een perfecte blos geven.

De Fashionista-redactrices verklappen hier om de beurt hun favoriete budgetvriendelijke beautyproducten. Deze week is het de beurt aan Ysaline.

9 to 5 reinigingsmelk – Lush Cosmetics – €7,95

Ik gebruik deze reinigingsmelk zowel ’s morgens als ’s avonds. 9 to 5 van Lush Cosmetics is ideaal om mijn gezicht op te frissen voor ik begin aan mijn make-up en restjes van de dag ervoor nog te verwijderen. Voor het slapengaan reinig ik mijn gezicht en verwijder ik mijn make-up hier ook mee. Ik heb een hele droge huid, dus een zachte melk gemaakt met duifjesorchidee-extract en amandelolie is ideaal voor mijn velletje!

Matte foundation – NYC – €3,99

Ik heb een heel bleke huid en eigenlijk vind ik dat niet zo erg! Daarom gebruik ik een lichte foundation, maar een die mijn huid super egaal maakt. Ik hou niet zo van een shiny gezicht, daarom gebruik ik een matte foundation. Toen ik deze goedkope fond de teint ontdekte bij Kruidvat was ik helemaal in de wolken. Hij is gemakkelijk aan te brengen en maakt mijn gezicht mooi mat en egaal.

Foundation brush – Hema – €4,50

Mijn favoriete budgetproof borstels om make-up aan te brengen zijn de witte van Hema. Ze zijn niet duur en brengen heel gemakkelijk aan. Plus, ze zijn super mooi!

Perfect eyeliner – Hema – €2,75

Na jaren sukkelen met het slijpen van oogpotloden om dan uiteindelijk maar één keer te gebruiken, heb ik dit wonder ontdekt! De perfect eyeliner van Hema is een oogpotlood dat je kan open- en toedraaien. Slijpen is dus niet nodig! Hij is ook heel gemakkelijk en goed aan te brengen op de waterlijn, oftewel de onderste wimperrand.

Lash Sensational Mascara – Maybelline – €14,99

Momenteel gebruik ik een andere mascara, maar deze blijft toch wel mijn all-time favorite! Ik heb al tal van zwarte mascara’s uitgeprobeerd, maar de Lash Sensational van Maybelline is de enige die ik al meerdere keren opnieuw heb gekocht. Hij maakt mijn wimpers heel zwart, lang en krullend.

Wenkbrauwgel – Hema – €4,50

Mijn wenkbrauwen zijn blond-bruin, net zoals mijn haarkleur. Daarom koos ik voor nummer 32 . Ik ben nog nooit naar een specialist geweest, omdat ik eerlijk gezegd bang ben om buiten te komen met streepjes als wenkbrauwen. Daarom is deze wenkbrauwgel mijn redder in nood! Elke ochtend kleur ik mijn wenkbrauwen wat in met potlood en breng daarna de gel aan om ze mooi in vorm te krijgen.

Highlighter – The Balm – €23,33

Ik heb deze highlighter nog maar enkele maanden geleden ontdekt dankzij een vriendin die make-upartieste is. Hij is fantastisch! Mijn highlight is hiermee echt on fleek! Als ik héél veel shine wil, gebruik ik een fan borstel (Ici Paris XL – €6,95) en als ik het subtiel wil houden een contour- en blusherborstel van Hema.

Lippenstift – Kiko – €6,90

De verhouding prijs-kwaliteit is echt wel top bij deze matte lippenstift van Kiko, die ik afgelopen zomer kocht. Hij blijft lang en mooi zitten. Toen ik hem voor het eerst opdeed, was ik wat teleurgesteld, want hij plakte enorm op mijn lippen. Hij voelde helemaal niet mat aan. Maar na enkele seconden gaat het plakkerige gevoel weg en is hij droog en super mat! Als je niets eet, blijft hij de hele avond zitten. Ik koos voor het kleur burgundy (12).

Lippenbalsem – Lush Cosmetics – €9,95

De lippenbalsem van Lush Cosmetics is wat duurder dan een gewone Labello, maar verricht voor mij echt wonderen. Hij gaat ook heel lang mee! Ik heb de ‘Honey Trap’ gekregen als cadeau, waardoor ik hem ontdekt heb. Als hij op is, koop ik meteen een nieuwe, want ik wil niets anders meer! Als ik last heb van gesprongen lippen, doe ik ’s avonds voor het slapengaan een laagje op en ’s morgens zijn mijn lips helemaal hersteld.

Glitter eyeliner – Urban Decay – €20,90

I love glitter! Deze heavy metal glitter eyeliner is ideaal om mijn look af te maken of voor een avondje met vriendinnen. Ik breng hem aan naast mijn ooghoeken voor een special effect. Hij droogt heel snel en brengt veel glitters aan.

[td_smart_list_end]

Ontdek hier de budgettips van de andere Fashionista-redactrices. 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.