Home Beauty WE LOVE: schattige en schitterende glittersproetjes

WE LOVE: schattige en schitterende glittersproetjes

glittersproetjes
Foto: Mr. Kate
De beautywereld komt bijna dagelijks met allerlei nieuwe manieren om jezelf en je lichaam nog mooier te maken. Eerst waren er de gekleurde sproeten, en nu zijn er de glitter freckles. Ja, dat lees je goed, sproetjes nagemaakt met glitter! Oh. My. God. Lucy Hale toonde deze week in een tutorial op de Facebookpagina van Teen Vogue hoe het moet. Ideaal voor oudejaarsavond, right? 

Wij zijn helemaal weg van de glitter en metallic trends die in 2016 super populair zijn. Alles kan en alles mag, als het maar schittert. Zelfs valse sproetjes! Pretty Little Liars-ster Lucy Hale testte het uit en liet plaktattoos van glittersproetjes zetten. Het maakt haar nog cuter dan ze al was!

Do it yourself!

Breng eerst je favoriete vloeibare foundation aan en verdeel mooi over je gezicht zodat je huid egaal is. Daarna breng je op elke wang een tattoo met glittersproetjes aan op een plaats naar keuze. Dompel een make-upsponsje onder in water en druk goed aan op het tattoopapier. Haal het papier na twintig seconden zachtjes van je gezicht.

Om de look helemaal af te maken, kan je op je oogleden een gouden oogschaduw aanbrengen. Ook een highlighter op je jukbeenderen geeft een finishing touch!

Je kan de tattoos hier online kopen.

metallic sproetjes
Foto: Mr. Kate

Zo, nu kan je extra shinen tijdens de feestdagen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.