Home Beauty Mijn favoriete Lush producten

Mijn favoriete Lush producten

Zonder twijfel kan ik zeggen dat ik een echte Lush fan ben. Elke keer wanneer ik in de buurt van een Lush winkel ben moet ik een kijkje nemen om vervolgens met een aantal producten de winkel uit te lopen. Mijn Lush verzameling is zo’n 4 jaar geleden begonnen en ik heb al aardig wat van hun producten uitgeprobeerd. Benieuwd wat mijn favorieten Lush producten zijn? Lees dan verder

Shower jellys 
Een must is de Shower Jelly. Misschien denk je nu’bah wat is dat voor slijmerig iets?’ Maar geloof me, als je de Shower Jelly een kans geeft, is het echt een heerlijk product! Hier zie je de jelly genaamd Sweetie Pie, een fruitige zwarte bessen jelly. De zwarte bessen en bergamotolie zijn gemengd met kokos en verzachtende zeewiergel. Ik pak een klein stukje pakken van de jelly om hem vervolgens in een douchepuff te wrijven. Ik ben vooral dol op de Lush jelly omdat het heerlijk zacht aanvoelt op je huid en heerlijk schuimt.

Mask of Magnaminty
Toen ik voor het eerst een Lush winkel bezocht wilde ik graag één van hun maskers uitproberen. Een van de vriendelijke verkoopster raadde mij dit masker aan. Dit is dan ook mijn eerste en meest favoriete product van de Lush dat ik al drie keer opnieuw heb gekocht. Het is een gezichtsmasker dat voor alle huidtypen geschikt is, het is diep reinigend en verfrissend. Natuurlijke kleisoorten trekken al het vuil uit de poriën, honing en goudsbloem genezen de huid en gemalen adukibonen halen de dode huidcellen weg. Je huid voelt echt een stuk beter aan na het gebruiken van Mask of Magnaminty! Het masker heeft een pepermuntgeur en  het voelt een beetje korrelig aan waardoor het meteen een scrubbend effect heeft.  Ik koop altijd een pot van 315 gram, maar je kunt ook 125 gram kopen als je het eerst wilt uitproberen. Ik kan in elk geval iedereen dit masker aanraden!

Bubblegum lipscrub
Ik denk dat de meeste van jullie dit Lush product wel kennen. Van alle lipscrub smaken die ze hebben is Bubblegum mijn absolute favoriet! De korrels van de scrub zijn fijn en zacht met genoeg olie om je lippen er goed mee te scrubben. Hij ruikt alleen niet heerlijk naar bubblegum, maar smaakt er ook nog eens naar. Wat wil je nog meer? Wanneer je het dekseltje van het potje draait, ruik je meteen de zoete kauwgomgeur. Daarnaast stimuleert scrubben de doorbloeding van je lippen, waardoor je lippen na het gebruik van de scrub een veel mooiere tint hebben. Ik gebruik de bubblegum lipscrub altijd in combinatie met een van hun lippenbalsems.

Tiny Hands
Tiny Hands zorgt ervoor dat je handen lekker zacht worden en lekker ruiken. Je houdt de Tiny Hands even tussen je handpalmen zodat er wat olie afsmelt, dit masseer je in. In de Tiny Hands zit onder andere arganolie, aloë vera, cacao- en sheaboter, allemaal lekker verzachtend en verzorgend. De heerlijke geur komt  van onder andere vanille, kamille en goudsbloem. Het serum trekt snel in, je hebt er maar een klein beetje van nodig. Tiny Hands gebruik ik niet alleen voor mijn handen maar ook voor mijn ellebogen of andere droge plekjes. Omdat ik het zo’n fijne handcréme vond kocht ik bij Lush een speciaal blikje zodat ik het onderweg kan meenemen. Superhandig!

Angels On Bare Skin
Ik zocht al een tijdje naar een fijne reiniger voor mijn gezicht, en gelukkig had Lush genoeg in de aanbieding. Angels On Bare Skin zorgt voor een gelijkmatige tint, vermindert roodheid en verbetert de gezondheid en het uiterlijk van je huid. Je pakt een stukje van je reiniger, mengt het met water en masseert het in op je gezicht.  De gemalen amandelen in Angels veranderen als je het met water vermengt in verzachtende amandelmelk. Dit wordt wereldwijd gebruikt als middel om de huid  te verhelderen. Ook zit er plantaardige glycerine in dat je huid voedt en verzacht. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht, en schoon en niet uitgedroogd of geïrriteerd. Soms gebruik ik het ook als een masker waar mijn huid erg blij van wordt.

Wat is jouw favoriete Lush product?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.