Home Beauty Mijn NYE Party look

Mijn NYE Party look

Morgen is het zo ver: de laatste dag van 2014 is aangebroken! Morgen avond is het dan eindelijk New Years Eve en gaan we knallend het nieuwe jaar in. Nu ben ik zelf bang voor knallen, dus laten we er dan maar een knallende NYE Party Look van maken. Zie hier mijn make-up, haar en outfit voor die speciale nacht!

Make-up
1

Het is NYE, wat betekent: hoe meer glitter, des te beter! Op mijn ogen ga ik voor een zilveren smokey eyes, inclusief zilveren glitters op mijn oogleden. Helaas vallen de glitters op foto’s een beetje weg. In real life zie je ze wel erg goed en zijn m’n ogen all sparkly!

De rest van mijn gezicht heb ik rustig gehouden met wat bronzer op mijn wangen en m’n favoriete Kylie Jenner lip!

Haar
3
Ik wilde voor NYE graag grote, grove krullen. Ik heb hiervoor de Remington CI9532 Pearl Pro Curl gebruikt. De bovenkant van mijn haar heb ik licht getoupeerd voor een volumineuze look.

Outfit
2
Voor de NYE Party look draag ik; een faux leather dress van Primark, een panty, hoge sokken en mijn favoriete Primark blokhakken.

4
Deze prachtige ketting van New Look maakt de outfit helemaal af!

6

Ik wens iedereen een fantastisch, glitterend, succesvol, fashionable en vooral een gezond 2015 toe. Maak 2015 nóg beter dan 2014 al was!

Liefs, Xenia

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.