Home Beauty ‘Stranger Things’-actrice Millie Bobby Brown lanceert eigen beautymerk

‘Stranger Things’-actrice Millie Bobby Brown lanceert eigen beautymerk

De lijn is bovendien helemaal vegan!

© Getty

Vorige maand creëerde Millie Bobby Brown nog haar eigen capsulecollectie voor Converse, maar vandaag heeft de ‘Stranger Things’-actrice alweer een leuk nieuwtje in petto voor haar fans. Millie lanceert namelijk haar eigen beautymerk genaamd ‘Florence by Mills’. Een naam die ze niet zomaar koos…

Millie Bobby Brown is nog geen 16 jaar oud, maar zet naast haar carrière in de filmwereld nu ook haar allereerste stappen in de beautywereld. Daarmee treedt ze in de voetsporen van onder meer Kylie Jenner en Rihanna. Met ‘Florence by Mills’ wil Millie echter een verzorgingslijn aanbieden die zich volledig focust op haar leeftijdsgenoten. De actrice vertelde namelijk aan website Women’s Wear Daily dat ze sinds haar tiende in aanraking kwam met beautyproducten, maar dat niets echt goed voelde voor haar huid en ze er puistjes van kreeg.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vegan én cruelty-free

De lijn is volledig vegan en focust zich dus voornamelijk op huidverzorging, maar je mag je ook verwachten aan een getinte dagcrème en enkele lipglosses. En dat aan budgetvriendelijke prijsjes, want alle producten zullen minder dan € 35 kosten. Millie noemt haar beautymerk op Instagram alvast de liefde van haar leven. Ze zou er naar eigen zeggen twee jaar aan gewerkt hebben en had erg veel moeite om het geheim voor zich te houden. De naam? Die is een combinatie van haar eigen bijnaam en de naam van haar grootmoeder. De website waar de producten te koop zullen zijn, wordt over vijf dagen gelanceerd en zal ook pakketjes over de hele wereld verzenden.

PS een deel van de opbrengst gaat naar het Olivia Hope Foundation, een organisatie die kinderen met kanker helpt.

View this post on Instagram

#florencebymills

A post shared by florence by mills (@florencebymills) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.