Home Beauty MUST SEE: Zendaya’s glowy make-uproutine in 3 minuten

MUST SEE: Zendaya’s glowy make-uproutine in 3 minuten

zendaya
Foto: Instagram @zendaya

Vraag je je net als wij af hoe het kan dat Zendaya er altijd zo flawless uitziet, terwijl het lijkt alsof ze amper make-up draagt? Eindelijk hebben we daar antwoord op. De Amerikaanse actrice maakte een tutorial van haar make-uproutine, en die is eigenlijk heel simpel.

Dat Zendaya er supergoed uitziet met of zonder make-up, weten we allemaal ondertussen. De ‘Shake It Up‘-actrice laat in een YouTube-video zien hoe ze haar make-up doet met zo weinig mogelijk stappen én producten. De routine is volgens haar perfect als je met het vliegtuig reist en niet veel plaats hebt voor je make-uptasje.

The Bare Beat

Queen Z gaf de look de toepasselijke naam ‘The Bare Beat‘ en het resultaat is werkelijk a-ma-zing. Ze geeft eenvoudige maar superhandige tips en tricks. Zo doet ze lippenbalsem onder haar highlighter en gebruikt ze haar bronzer als oogschaduw. Yasss girl! De tutorial is niet alleen leerzaam, maar nog grappig ook, want de actrice is as usual haar hilarische zelf. Eén ding is zeker: we weten wat te doen dit weekend!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.