Home Beauty MUST TRY: iedereen is in de ban van deze budgetproof foundation

MUST TRY: iedereen is in de ban van deze budgetproof foundation

Voor amper 6,99 euro kan hij al van jou zijn.

foundation
Unsplash

Voor alle budget babes onder ons hebben we vandaag een betaalbare foundation. Op het beautyform van Reddit is iedereen namelijk wild van de Photo Focus Foundation van Wet ’n Wild.

De perfecte foundation vinden is niet gemakkelijk. Zo moet de ondertoon niet alleen passen bij je huidskleur, maar moet ook de formule matchen met je huidtype. Tips zijn dus meer dan welkom! En na een beetje snuffelwerk kwamen we dan ook terecht op Skincare Addiction, het beautyform van Reddit.

Budgettopper

Op het forum zijn ze alvast enthousiast over de Photo Focus Foundation van Wet ’n Wild. Verder krijgt ie ook op andere websites tal van positieve reviews. ‘Hele mooie foundation. Zeker voor die prijs!’ en ‘Mijn nieuwe favoriet. Medium coverage, natural finish en 100 % match met mijn huidskleur’ zijn slechts enkele voorbeelden.

Het enige minpuntje is de geur volgens een aantal testpersonen. Zo vinden sommigen dat het beautyproduct een beetje naar verf ruikt. Het exemplaar is vooral geschikt voor mensen met een vette huid, maar ook als je huid niet te droog is, is hij het proberen waard. Verder geeft de fond de teint een matte finish, een goede dekking en is iedereen ook enthousiast over de verschillende tinten.

Last but not least: bij Wet ’n Wild testen ze niet op dieren en al hun producten zijn ook budgetproof. Zo kan je de Photo Focus Foundation al online bestellen voor 6,99 euro.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.