Home Beauty MUST TRY: iedereen is in de ban van deze gezichtsmaskertjes

MUST TRY: iedereen is in de ban van deze gezichtsmaskertjes

Are you ready for this jelly? 😉

gezichtsmaskertjes
weheartit.com

Wij zijn op de redactie grote fan van gezichtsmaskers. Denk: op een zondagnamiddag in pyjama naar je favoriete serie (‘Riverdale’, duh!) kijken en terwijl meteen ook je huid verwennen. De laatste weken waren we verslaafd aan sheet masks, maar nu hebben we een nieuwe favoriet gevonden.

Sheets masks zijn handig om mee te nemen op reis én je huid ziet er nadien helemaal opgefrist uit. Enige nadeel? Op foto ziet het er vaak een stuk minder leuk uit, maar gelukkig is er nu een nieuwe trend opgedoken. Enter: jelly masks.

Jelly masks

Dit soort gezichtsmaskers zijn relatief nieuw, maar in de beautywereld waren ze meteen ontzettend populair. De textuur van de maskertjes is namelijk redelijk bijzonder én het ziet er ook supercool uit op Instagram. Verder zijn ze ook supergoed voor je huid en zeker in de zomer is het geen slecht idee om zo’n maskertje wekelijks te gebruiken. Ze hebben namelijk een verkoelend effect. We like!

Omdat deze trend nog maar net opgedoken is, kan het even zoeken zijn naar een exemplaar. Gelukkig hebben wij ontdekt dat ze bij Lush niet één, maar liefst vijf (!) verschillende maskertjes verkopen. Nu alleen nog kiezen welke we eerst gaan proberen…


Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.