Home Beauty Oh yeah! Deze cosmeticamerken kan je binnenkort scoren bij ICI Paris XL

Oh yeah! Deze cosmeticamerken kan je binnenkort scoren bij ICI Paris XL

ICI Paris XL
Foto: We Heart It
It’s your lucky day, beauty lovers! Eind september breidt de Belgische parfumerieketen ICI Paris XL zijn assortiment serieus uit en wel met deze vier beautymerken.

1. Bumble and Bumble

Onze vrienden en familieleden zullen ICI Paris XL op hun klote knietjes bedanken nu we hen niet langer hoeven te smeken om producten van Bumble and Bumble mee te brengen vanuit het buitenland. Dit label werd in 1977 opgericht door een New Yorks kapsalon en is dan ook een godsgeschenk voor je haar.

Onze favoriete producten: de Crème de Coco conditioner, de Hairdresser’s Invisible Oil en de Surf Infusion spray.

#BbCurlPreStyleReStylePrimer. For nourished and re-energized curls. BOING

A post shared by Bumble and bumble. (@bumbleandbumble) on

2. Smashbox

Smashbox werd in 1996 opgericht door de broers Dean en Davis Factor (yep, de achterkleinzonen van cosmeticalegende Max Factor) in Los Angeles. Het merk belooft je die typische California look: glamoureus, maar natuurlijk.

Onze favoriete producten: de Photo Finish foundation primer, het Photo Matte oogschaduwpalet en de Be Legendary lipsticks.

3. Zadig & Voltaire

Dit Franse merk werd in 1997 opgestart door Thierry Gillier, een neef van de oprichter van Lacoste (je weet wel, van die polo’s met krokodillenembleem). Tot voor kort kon je bij Zadig & Voltaire enkel maar kledij en accessoires shoppen, maar nu voegde het label ook twee parfums toe aan zijn assortiment, een voor mannen en een voor vrouwen. Leuk weetje: de flesjes passen perfect in elkaar. Cuute! 

Onze favoriete producten: naast de prachtige handtassen en rock ’n roll enkellaarsjes, nu dus ook het parfum.

Wat een zalig merk is dit #hotnews #belgium #iciparisxl #zadigetvoltaire #iciparisxlbe #perfume #parfum #newdiscoveries

A post shared by Laura Vandenbroucke (@xlauratjj) on

4. Abercrombie & Fitch en Hollister

De geurtjes van Abercrombie & Fitch en Hollister waren tot voor kort enkel verkrijgbaar in hun winkels, maar straks kan je ze ook shoppen bij ICI Paris XL. Is de California beach babe look wel je ding? Dan passen deze parfums daar perfect bij!

Onze favoriete producten: van Abercrombie de bodylotion ‘Undone’ met citrus, jasmijn en vanille en van Hollister het parfum ‘Cali Vibes’ met musk en rozenextract.

https://www.instagram.com/p/BGUhVoOjuw_/

Nog meer leesvoer voor beauty addicts:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.