Home Beauty Oogschaduwliefhebbers, opgelet: Urban Decay brengt opnieuw een prachtig palet uit

Oogschaduwliefhebbers, opgelet: Urban Decay brengt opnieuw een prachtig palet uit

Urban Decay
Instagram @urbandecaycosmetics

We hoeven jullie al lang niet meer te vertellen dat wij op de redactie fan zijn van de oogschaduwdoosjes van Urban Decay. Het make-upmerk heeft nog maar net twee paletjes gelanceerd of ze zijn alweer bezig met een nieuwe creatie. Eentje voor op je verlanglijstje!

Urban Decay heeft nog maar net de oogschaduwpaletten Backtalk en On The Run gelanceerd, maar toch heeft het make-upmerk al iets nieuw voor ons in petto. Zo hebben de Instagramaccounts @trendmood1 en @swatchyswatchy een tijdje geleden al een sneak peek gepost van het oogschaduwdoosje. Make-upliefhebbers waren alvast zeer enthousiast, want beide posts kregen duizenden likes en honderden comments. En eerlijk gezegd kunnen we ze geen ongelijk geven, want het palet ziet er prachtig uit.

Aphrodisiac Eyeshadow Palette

Het make-upitem kreeg de toepasselijke naam ‘Aphrodisiac Eyeshadow Palette’, en wij zijn al helemaal verliefd op alle verschillende kleurtjes. Het palet bevat zowel matte als glitterende tinten, en ook qua kleuren geven ze je bij Urban Decay voldoende diversiteit. Zo zit er zowel een fushiakleurtje met glitters in als een goudbruine kleur. Zo mooi!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Ik ben nu al geobsedeerd’, schreef een fan onder de post. Bij het merk zelf hebben ze de komst van het oogschaduwpalet pas drie dagen geleden bekendgemaakt, maar wanneer het item bij ons verkrijgbaar is, is momenteel nog niet geweten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.