Home Beauty Osbourne x M.A.C. Sneak Peek: Dodgy Girl Lipstick

Osbourne x M.A.C. Sneak Peek: Dodgy Girl Lipstick

Konden we vroeger op tv zien hoe Sharon en Kelly Osbourne elkaar in de haren vlogen in de gelijknamige tv-show, hebben moeder en dochter nu na jaren de handen eindelijk ineen geslagen. En zo geschiedde: een collectie in samenwerking met beautygigant M.A.C.. Ik testte de Dody Girl Lipstick.

De Dodgy Girl Matte Lipstick (€19,50). Deze lila-kleurige lipstick is ontworpen door Kelly en is helemaal on trend. Onder ander Jessie J, Cher Lloyd en uiteraard Kelly herself zijn al gespot met deze flashy liptint.


Net zoals iedere andere lipstick van M.A.C., heeft deze een mooi, strak ontwerp. Wat deze limited edition lipstick extra bijzonder maakt is de kleur van de verpakking (lila, again!) en Kelly’s handtekening. Oh enne: het ruikt naar vanille! Yum.

De Dody Girl lipstick heeft een mooie matte en haast neonachtige finish. Hoewel ik eerst een beetje huiverig was voor de kleur, vind ik de lipstick eenmaal aangebracht op mijn lippen best wel iets gaafs hebben. Oké, misschien is-ie iets te opvallend voor een normale schooldag, maar hij is juist wel erg geschikt voor een avondje stappen. Pow!Working on my ‘Kelly’-pose ;-). Voor in je agenda: de limited edition M.A.C. x Osbourne-collectie is vanaf 16 augustus beschikbaar in alle MAC verkooppunten en via www.maccosmetics.nl.

Ga jij ook iets uit deze L.E.-collectie scoren?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.