Home Beauty Pretty Little Liars-ster Shay Mitchell onthult haar beautygeheimen

Pretty Little Liars-ster Shay Mitchell onthult haar beautygeheimen

Foto: @shaym (Instagram)
Shay Mitchell aka Emily Fields uit Pretty Liars verklapt hoe je de perfecte feed creëert op Instagram, welk kapsel ze nooit zal proberen en hoe ze aan haar glowing skin komt. 

Over haar glowing skin

Het is heel belangrijk om al van jongs af aan je huid goed te verzorgen. Zo was ik altijd mijn gezicht voor ik ga slapen en ’s ochtends opnieuw bij het opstaan.  Je gelaat reinigen en exfoliëren is ook cruciaal. Ik scrub m’n huid een tot twee keer per week.

Gebruik geen te agressieve scrub want die droogt de huid uit. Een beauty spa bij je thuis houden is altijd leuk. Of het nu een gezichtsmasker is of jezelf een manicure geven, maakt niet uit. Het gaat er gewoon om dat je even een moment neemt voor jezelf.

Body Scrub Cotton Care Madapollam van & Other Stories, € 11,00

Over haar five-minute make-uproutine

Als ik ‘s ochtends maar 5 minuten de tijd heb om me klaar te maken dan was ik eerst m’n gezicht, krul ik m’n wimpers, breng ik mascara aan en lippenbalsem.

Indien ik geen lippenbalsem heb, smeer ik gewoon wat kokosolie op m’n lippen. Kokosolie is echt een wondermiddel, ik gebruik het zelfs voor m’n haar.

Over de post-beach glow die ze altijd lijkt te hebben

Niet alleen mijn gezicht is belangrijk, ook de rest van mijn huid probeer ik steeds zo goed mogelijk voeden. Net na het douchen smeer ik me in met een lotion omdat mijn huid dan nog vochtig is.

De meeste mensen doen niet graag lotion op na de douche, ze doen liever gewoon hun kleren aan. Maar toen ik nog kind was, zei mijn moeder altijd dat ik mij moest insmeren na de douche. Dat heeft een groot verschil gemaakt. Nu is het een vaste gewoonte.

After oil van RainPharma, € 17,97 (verkrijgbaar bij de apotheek)

Over die ene beautytip die ze haar fans zeker wil meegeven

Sowieso: ontshminken. Veeg alle make-up van je gezicht voor je gaat slapen. Ik haat het gevoel wanneer je wakker wordt met make-up op. Ik voél de make-up gewoon in m’n poriën trekken. Echt!

💋

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Over haar favoriete haarproduct van het moment

Het serum van John Frieda tegen frizz. Het is gewichtloos en maakt mijn haar niet vettig. Ik breng het aan op m’n lokken en laat het m’n haar gewoon drogen aan de lucht.

Als ik geen heating tools zoals stijl- of krultangen moet gebruiken, zal ik het ook niet doen. Zo gun ik m’n haar wat rust.

Haarserum Frizz-Ease Extra Strong van John Frieda, € 14,59 (verkrijgbaar bij Kruidvat)

Over dat het kapsel dat ze nooit zal proberen

Zowel Ashley (Benson, nvdr.) als Lucy (Hale, nvdr.) hebben hun haar in een bob geknipt en het staat hen prachtig, maar ik zou dan eerder gaan voor een pruik. Je haar van lang naar kort knippen is a real big commitment, en ik ben niet zo goed met commitments, haha.

Maar zeg nooit nooit natuurlijk. Uiteindelijk is haar ook maar gewoon haar. (pauzeert even) Ik zeg dat wel, maar ik meen het niet. Ik zou het nooit kunnen knippen, haha!

Monday morning stretch… Ready for the week to come! ✈️ 📸 @grantlegan

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Over haar prachtige feed op Instagram

Voor mij is het belangrijk dat het er als een mooi geheel uitziet. Wanneer ik op mensen hun account bots, kijk ik niet naar één foto. Dan scroll ik door hun feed en wanneer ik scroll, zie ik graag een soort van flow.

De meeste Instagramaccounts waar ik van hou, hebben een goede flow. Of het nu een bepaalde kleur is die altijd terugkomt of een vaste filter; gewoon het feit dat er een speciale twist is, vind ik heel interessant. Zo lijkt je feed wel een soort van kunstgalerij.

Ik denk altijd heel goed na over mijn foto vooraleer ik ‘m post. Mijn Instagram is dan ook 100% van mij. Ik zou het verschrikkelijk vinden als iemand in mijn plaats een foto zou posten.

Shay Mitchells Instagram feed.

Bron: Byrdie UK

Nog meer celebrity beauty secrets:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.