Home Beauty Review: Ardell Lashes/Nepwimpers

Review: Ardell Lashes/Nepwimpers

Finally, het veelbesproken merk Ardell is nu te koop in Nederland! Ik was benieuwd naar de mooie nepwimpers, en testte alle drie de varianten uit. 


Er zijn op dit moment drie soorten Ardell lashes te koop, 110, 105 en de Wispies. Bij elk setje nepwimpers zit een tubetje lijm. Heel handig, dan hoef je deze in ieder geval niet los te kopen! Ardell wimpers zijn gemaakt van echt haar, waardoor het er mega natuurlijk uitziet. Ook kun je de wimpers gemakkelijk een aantal keer hergebruiken.


Wow, kijk hoe dun de wimperrand eruit ziet. Ik ben al fan, voordat ik het überhaupt heb geprobeerd. Dit beloofd in ieder geval veel goeds.


De Ardell Natural 110 Lashes, zijn de meest natuurlijke wimpers van de drie. Subtiel, maar toch glamorous.


Door de dunne wimperrand is het aanbrengen van de nepwimpers mega easy! De 11o wimpers geven een mooi, natuurlijk effect.


Op naar een meer dramatische wimper, de Ardell 105’s.


Zoals je kunt zien was de lijm nog niet helemaal droog. Ondanks alles vind ik de 105 wimpers best draagbaar! Ik heb ze de hele avond gedragen, en m’n ouders zagen niet eens dat ik fake lashes op had. Wil je echt vavavoom lange wimpers, ga dan voor de Ardell 105 Lashes!


Ken je de Ardell Wispies al? Deze nepwimpers zijn enorm populair bij Amerikaanse beautyvloggers, -bloggers en celebs! Ondanks dat de Wispies iets extremer zijn, zijn ze draagbaar en geven ze je gezicht net een beetje meer glam.


VERLIEFD! Wat een mooie set nepwimpers. Kunnen mijn wimpers er niet altijd zo uit zien?


Ja, ik ben fan van de Ardell Lashes! Mijn favoriete paar zijn toch wel de Wispies. Ik heb nog nooit zulke mooie nepwimpers opgehad, met zo’n natuurlijke wimperrand. De lijm werkt goed, maar als je op zoek bent naar een andere goede lijm zou ik voor DUO gaan! De Ardell wimpers zijn vanaf nu in Nederland, bij Kruidvat, te koop voor € 5,99 per stuk. Hiervoor krijg je dus één set wimpers, en een tubetje lijm.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.