Home Beauty Review: Essence Silky Touch Blush

Review: Essence Silky Touch Blush

De Essence Silky Touch Blush is een item dat al een aantal weken ongeduldig in mijn beauty stash zit te wachten om gebruikt te worden. Nu het herfst is, vond ik dit het uitgelezen moment om dit juweeltje uit de kast te halen. Benieuwd wat ik van deze blush vind?


Dit is ‘m dan:  de Essence Silky Touch Blush in de tint Autumn Peach (08). Ik draag graag een peachkleurige blush, dus deze herfstachtige uitgave is perfect. En wat een leuk design! Tja, het oog wil ook wat…


Tijd om de ‘zijdezacht aanraking’ en pigment te onderwerpen aan de test. Ik moet zeggen dat ik de blush qua feel niet uitzonderlijk zacht vind aanvoelen. Deze is niet zachter dan iedere andere blush die ik in bezit heb. Over de pigmentatie ben ik wel tevreden. Als je een beetje poeder op je vingertop neemt, schrik je wel even van de felle tint. Ga ik dát op mijn wangen aanbrengen? Gelukkig blijkt de blush geheel makkelijk uit te smeren, zodat er een natuurlijke peachy tint ontstaat.


Ook op mijn wangen ben ik tevreden met het resultaat. Doordat de blush makkelijk uitsmeert hoef je niet zo snel bang te zijn voor een clown-effect. Daarnaast ben ik ook erg blij met de tint. Het is inderdaad de frisse peachkleur die ik gewend ben, maar dan nét een tintje donkerder. Net alsof je een gezonde blos hebt na een wandeling in het herfstzonnetje. Nog een voordeel van deze blush? Het mini-prijsje. Voor slechts €2,59 is deze blush all yours.


Wat vinden jullie van deze Essence Silky Touch Blush?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.