Home Beauty Review: Natural Tanning Spray van Marc Inbane

Review: Natural Tanning Spray van Marc Inbane

Mijn huid is na deze (te) lange winterperiode wel toe aan een zomers kleurtje. Om een mooie kleurtje te krijgen heb ik drie opties. Optie 1: wachten tot de zon gaat schijnen. Optie 2: naar de zonnebank. Optie 3: Tanning Spray proberen. Om zo snel mogelijk resultaat te behalen ga ik voor de laatste optie. Een Tanning Spray is ook nog eens het minst schadelijke voor je huid! In dit artikel test ik de Natural Tanning Spray van Marc Inbane.


zelfbruiner1
Op mijn ‘before’ foto ben ik erg bleek. 
marc2
Dit is de ‘Luxurious Travel Kit’ van Marc Inbane. Deze kit bestaat uit een 50ml Natural Tanning Spray, een Kabuki borsteltje (mega zacht!) en een superleuk tasje. Ik vind de stijl van Marc Inbane echt mooi! Lekker minimalistisch, daar hou ik wel van.

Ik was eerst echt heel bang om de spray in mijn gezicht aan te brengen. Ik heb niet zo’n goede ervaringen met zelfbruiners… Ik was bang voor een niet egale kleur met hier en daar een vlekje. zelfbruiner3
Maar nee! Mijn huid is helemaal egaal en ik heb geen één vlekje in mijn gezicht! Het resultaat is positief! Het is ook een mooi kleurtje. De foto hierboven is vijf minuten na het sprayen genomen. Het moet ongeveer tien minuten drogen. Ik heb daar een föhn voor gebruikt.

marc3
Deze foto is de dag na het tan sprayen genomen. Lekker kleurtje hè?

Conclusie: als je op zoek bent naar een Tanning Spray, raad ik deze spray van Marc Inbane zeker aan! Ik vind de kleur super mooi en mijn huid is helemaal egaal gebruind.

Voor meer informatie over de Tanning Spray verwijs ik je door naar de website van Marc Inbane. Hier kun je de Tanning Spray bestellen.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.