Home Beauty Review: nepwimpers van de Action

Review: nepwimpers van de Action

De winkel waar iedereen komt en altijd met te veel spul thuiskomt? Dit kan niets anders dan de Action zijn! Goedkope leuke prulletjes. Daar houden we van! Zo spotte ik twee pakjes nepwimpers voor maar € 0,89 per stuk. Nepwimpers van de Action, hoe zouden ze eruitzien op mijn ogen? 


Action verkocht al eens eerder nepwimpers, maar deze kwamen in los-verpakte setjes van drie stuks. Nu is het beautymerk van Action, MAX & MORE met nieuwe wimpers op de markt gekomen. Op het eerste gezicht ziet het er allemaal goed uit. Het linker pakje is vrij heftig en het rechter pakje naturel.


De wimpers zijn echt mega breed. Het is essentieel dat je de false lashes eerst goed op maat knipt. Gooi de overige stukjes trouwens niet weg! Deze kun je ook op de buitenste ooghoeken aanbrengen voor een natuurlijk effect.


Elk pakje nepwimpers komt met drie flesjes lijm. Klinkt goed maar helaas blijven de wimpers hiermee niet mega lang zitten. Je kunt het beste de lijm apart kopen. Ik raad de wimperlijm van DUO! Als je het lastig vindt om nepwimpers aan te brengen kun je ook beginnen met individual lashes!

Extreem
Zie hier de ‘extreme’ wimperset. Zoals je kunt zien zijn ze extreem lang, maar de onderste twee zijn opmerkelijk draagbaar. Ik voelde me net een pop bij het eerste paar falsies. Zó cartoony, super leuk voor een feestje! De onderste twee vind ik erg glamoureus.


Zie de wimpers hier ook van een afstand. Het laatste paar is mijn favoriet! Glam! 

Naturel

De tweede set falsies! I’m in loooove. Hier zitten ook mooie tussen. Al is de bovenste niet echt ‘naturel’. Hoe pretty zijn al deze nepwimpers?


De bovenst wimpers zijn in-your-face nep, maar toch draagbaar. Ik vind de naturel set erg mooi. De Action stelt mij niet teleur! De wimperrand is bij elk paar mooi dun, hierdoor kun je de wimpers makkelijk aanbrengen en heb je geen wimper-applicator nodig.

Conclusie: Deze wimpers zijn absoluut een koopje en ze staan nog leuk ook!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.