Home Beauty Review: Oriflame The ONE Langhoudend Collectie

Review: Oriflame The ONE Langhoudend Collectie

Oriflame heeft een nieuwe collectie op de markt gebracht: Oriflame The ONE Langhoudend Collectie. Deze belooft te blijven zitten in extreme omstandigheden: van een regenbui tot een intensieve sportsessie. Benieuwd?


De collectie is uitgebreid met maar liefst 15(!)nieuwe lakjes met cute namen als ‘Tiramisu’, ‘Strawberry Cream’ en ‘Purple in Paris’. De lakjes hebben een brede kwast, waardoor je in één beweging je gehele nagel kunt lakken. Over het algemeen dekken de lakjes goed al hebben ‘Londen Red’ en de pasteltintjes wel twee lagen nodig om goed te dekken.


Is de nagellak écht longlasting? Ik moet héél eerlijk bekennen dat het lakje dat ik op mijn nagels testte (‘Cherry Chic’) al na een paar dagen begon te chippen. Niet súper langhoudend dus. Al heb ik dit bij iedere nagellak die belooft ‘langhoudend’ te zijn. Oriflame The ONE Long Wear Nail Polish (8 ml.) is voor € 12,- per stuk verkrijgbaar


Op de foto zien ze er misschien wat groter uit, maar deze Colour Unlimited Lipsticks (€13 per stuk, 10 verschillende tinten) zijn in het echt behoorlijk mini. Ideaal om je lipstick precies aan te brengen zonder per ongeluk buiten de randjes te kleuren. Deze lipstick voelde voedend aan op mijn lippen en bleef inderdaad langdurig zitten. Al vervaagde deze wel wat na het eten en drinken.


Zelf ben ik echt geen lipgloss-meisje. Ik vind het vaak veel te plakkerig en vind het nooit fijn aanvoelen op mijn lippen. Toch was ik positief verrast door deze Oriflame Colour Unlimited Lip Gloss (€12,- per stuk, 8 tinten). Het voelde meer als een lipbalm dan als een lipgloss (yay!). Maar of je nou echt lekker kunt zoenen met een lipgloss? Erm, nee.


Hebben jullie al iets gescoord uit Oriflame The ONE Langhoudend Collectie?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.