Home Beauty Review: Sans Soucis XXL Eyelash Serum

Review: Sans Soucis XXL Eyelash Serum

Va va voom lashes… Iedereen wil ze! Acht weken lang testte ik het wimpergroei serum van Sans Soucis. Zou het echt werken?


Dit is hoe het flesje eruit ziet. De verpakking is van plastic en het lijkt op een mascara. Sans Soucis belooft te zorgen voor lange, donkere, volumieuze en sterke wimpers. Het serum activeertde haargroei en zorgt voor meer elasticiteit en volume. De maximale lengte en dichtheid van de wimpers is na zes tot zestien weken bereikt. Ik heb het serum nu acht weken getest.


Het aanbrengen gaat heel gemakkelijk. De applicator is een soort eyeliner kwastje en je zet gewoon twee keer per dag een lijntje op je bovenste en onderste wimperrand.

De resultaten 
Hier zie je mijn wimpers in de eerste en de achtste week zonder mascara. Wow! Zoals je kunt zien zijn mijn wimpers echt gegroeid.


En hier de resultaten met mascara. Toen ik de foto’s in een collage had gezet wist ik niet wat ik zag! Het verschil tussen voor en na is zo groot. Ik heb hier Oriflame The One Volume Blast Mascara op.

Ik ben zo impressed! Mijn wimpers zijn langer, voller en dikker geworden in nog geen drie maanden. Het Sans Soucis XXL Eyelash Serum is hier te koop voor  €49,95. Ondanks dat dit niet heel goedkoop is ben ik sowieso van plan om dit serum opnieuw te kopen.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.