Home Beauty Review: Yves Rocher Volume Vertige mascara

Review: Yves Rocher Volume Vertige mascara

In dit artikel gaf ik al aan dat de Volume Vertige mascara van Yves Rocher mijn all-time favorite is. Maar een review over deze mascara had ik nog helemaal niet geschreven! Hoog tijd om eens aan jullie te laten zien hoe deze mascara je wimpers een betoverend resultaat geven.

Een goede mascara is echt een musthave in de beautyproducten. Een goede mascara maakt alles net even makkelijker. Deze mascara heeft een speciaal borsteltje met reservoir. Het reservoir zorgt ervoor dat je wimpers met één laagje een maximaal volume krijgen, zonder elke keer weer het borsteltje in de mascara te hoeven doen. De huls ziet er niet heel erg bijzonder uit, maar wel mooi. Het zilveren design is snel te herkennen en de vorm ligt lekker in de hand.

Zo zien mijn wimpers er zonder mascara uit. Ik heb hier geen wimperkruller gebruikt en ik gebruik ook geen wimperkruller voordat ik de mascara ga aanbrengen. Ik heb geen wimperkruller nodig, omdat mijn wimpers zelf al heel erg krullen. Mijn wimpers zijn redelijk lang, maar ze hebben niet zo veel volume.

Voorzichtig breng ik mijn eerste laagje mascara aan. Het laagje breng ik heel dun aan en laat ik eventjes drogen. Vanaf het eerste moment merk ik al dat deze mascara een verbluffend volume geeft zonder te klonten.

Het resultaat mag er dan ook zeker zijn! Mijn wimpers zijn verlengd, gesepareerd en hebben een boost volume gekregen. Eén laagje mascara is ontzettend mooi en natuurlijk, maar toch gebruik ik eigenlijk altijd twee laagjes mascara. Het borsteltje hoef ik maar één keer terug te stoppen in de flacon om genoeg mascara op mijn borsteltje te krijgen.

Zien jullie nu waarom deze mascara mijn favoriete mascara is? Het resultaat is verbluffend! Ik heb veel mascara’s geprobeerd: van Chanel tot aan Catrice, maar deze blijft mijn favoriet.

De mascara kun je hier bestellen voor maar € 9,95! De vaste prijs voor deze mascara is € 19,90, maar door de aanbiedingen van Yves Rocher hoef je de mascara eigenlijk nooit voor deze prijs aan te schaffen. Wat een fijne bijkomstigheid is, is dat Yves Rocher persoonlijke aanbiedingen voor jou maakt wanneer je vaste klant bent. Zo bestelde ik laatst twee van deze mascara’s voor € 19,90, waarbij ik een gratis wimperverlengende mascara kreeg! Deze mascara gebruik ik nu graag in combinatie met de Volume Vertige mascara. Ook krijg je als vaste klant vaak cadeautjes bij je bestelling. Dat maakt klant zijn nou écht leuk!

Welke mascara is jouw all-time favorite?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.