Home Beauty HEBBEN: Revlon brengt een haardroger en stijltang in één uit

HEBBEN: Revlon brengt een haardroger en stijltang in één uit

Is het te vroeg om aan een kerstlijstje te beginnen?

Het feit dat je geklikt hebt, betekent waarschijnlijk dat jij ook een curly girl bent die zo’n uur moet uittrekken voor een haarwasbeurt, omdat drogen en dan stijlen gewoon tergend traag gaat. Wel, Revlon heeft aan ons gedacht. We stellen je voor: de Salon 360 Surround Styler.

Salon 360 Surround Styler

De nieuwe tool van Revlon ziet er dan wel uit als een haardroger in stijltangvorm (of is het een stijltang in haardrogervorm?), hij werkt niet helemaal zoals je favoriete strijkijzer. De bedoeling is dat je een lok tussen de twee uiteindes steekt en die droog blaast door de Styler op en neer te bewegen. Het is dus geen tang die je kan toeklappen, waardoor je haren minder beschadigd worden door de warmte.

Het drogen zou veel sneller gaan dan met een gewone haardroger, aangezien er zowel op de voor- als op de achterkant van de lok geblazen wordt. Je spaart bovendien tijd uit doordat je tijdens het drogen aan het brushen bent, in tegenstelling tot wanneer je een gewone stijltang gebruikt en je haar eerst helemaal droog moet zijn voor je begint te ‘strijken’. Al lijk je met deze tool toch ook een beetje geduld nodig te hebben: je doet het namelijk lok per lok.

De Salon 360 Surround Styler belooft minder frizzy haar en een betere brushing, maar wij willen het toch eerst zien voor we ’t geloven. Mocht je de schijnbare wondertool willen uitproberen, kan je ‘m voorlopig enkel vinden op Amazon voor 60 dollar. Op dit moment is de Surround Styler (al) uitverkocht, maar hij komt sowieso terug in stock. Je moet ‘m dan wel van de Verenigde Staten laten komen.

Meer must haves:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.