Home Beauty Selena Gomez dropt tutorial waarin ze haar dagelijkse make-uproutine met haar fans...

Selena Gomez dropt tutorial waarin ze haar dagelijkse make-uproutine met haar fans deelt

Zo breng jij in no time haar schitterende signature look ook zelf aan!

Selena Gomez tutorial
© Youtube: Rara Beauty

Beauty queens, unite! Selena Gomez dropte op YouTube namelijk een make-uptutorial waarin ze haar signature look aanbrengt. Vanaf nu kan jij dus net zo hard schitteren als de ‘Lose You To Love Me’-zangeres. Make-upkwasten in de aanslag en schminken maar!

Sinds de lancering van haar Rare Beauty-lijn eerder dit jaar, deelde Selena Gomez al enkele van haar beste make-uptips en favoriete producten. Nu laat ze ook haar dagelijkse make-uproutine zien aan fans die haar kenmerkende frisse look willen nabootsen. Dat doet ze met een video in de vorm van een tutorial op het YouTube-kanaal van Rare Beauty. Daarin maakt ze zichzelf op voor haar HBO-kookprogramma ‘Selena + Chef‘.

De perfecte cat eye

‘Zelf mijn make-up aanbrengen was in het begin heel moeilijk voor mij, vooral omdat ik in het verleden bijna altijd door erg getalenteerde make-upartiesten werd opgemaakt. Het is iets waar ik zelf nog steeds niet zo goed in ben, maar ik heb intussen wel al heel wat nieuwe dingen bijgeleerd’, vertelt ze terwijl ze haar gezicht insmeert met de Liquid Touch Weightless Foundation van Rare Beauty. ‘Het is maar normaal dat ik tijdens de quarantaine mijn eigen haar en make-up moet doen, maar dat is wel een hele uitdaging.’

‘Zelf make-up aanbrengen voor een show is heel eng’, gaat ze verder terwijl ze stipjes van de Soft Pinch Liquid Blush aanbrengt op haar wangen. Wanneer ze haar wenkbrauwen vult met de Brow Harmony Pencil & Gel in Cool Brown wordt ze kort onderbroken door haar papa, die haar een snelle knuffel geeft. Cute! 

Na het aanbrengen van de perfecte cat eye – wij zijn jaloers! – kleurt ze haar lippen nog in met haar favoriete lipstick en maakt ze haar eenvoudige look af met haar Positive Light Liquid Luminizer om haar gezicht nog wat beter te accentueren. Et voilà, in amper vijf minuutjes toont ze aan dat zélfs celebs niet veel tijd nodig hebben om zich op te maken en te schitteren. Check zeker de volledige tutorial om al haar tips and tricks goed te memoriseren. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.