Home Beauty Dit make-upsponsje is de perfecte mix van de Beautyblender en de SiliSponge
ADVERTENTIE

Dit make-upsponsje is de perfecte mix van de Beautyblender en de SiliSponge

beautyblender
Foto: Instagram @evieblender
Sinds de komst van de Beautyblender kunnen we niet meer zonder. Toch heeft dit product ook een nadeel: het absorbeert superveel make-up en het is geen pretje om schoon te maken. Het alternatief, de SiliSponge, zou dan weer niet ideaal zijn om te blenden. Maak kennis met een make-upsponsje dat géén van deze nadelen zou hebben: de Evie Blender.

ADVERTENTIE

Nieuwste blender

We hebben al veel varianten van de Beautyblender gezien sinds het ontstaan ervan. Denk bijvoorbeeld maar aan de diamantvormige blender, die meerdere kanten heeft zodat je ’t voor verschillende make-upproducten tegelijk kan gebruiken. Later waren we heel enthousiast over de SiliSponge, een make-upsponsje gemaakt van siliconen. Het leek bijna de ideale Beautyblender, omdat dit sponsje geen product opneemt, maar helaas zou het niet zo geschikt zijn voor het blenden en heeft het geen handige vorm. Nu is er dus Evie Blender, je geliefde Beautyblender en de SiliSponge in één!

https://www.instagram.com/p/BPA9n5NALF6/?taken-by=evieblender

Voordelen

De Evie Blender is gemaakt van siliconen van medische kwaliteit. De makers beweren dat het alles heeft wat de klassieke Beautyblender te bieden heeft (textuur en het goed kunnen blenden), maar dan zonder de vervelende kanten ervan (make-up verspillenmoeilijk schoon te maken en na een paar maanden al moeten vervangen terwijl het superduur is). Anders dan de SiliSponge heeft de nieuwste versie van make-upblenders een eivorm in de kleuren paars en zilver met glitters (yasss!). Om het allemaal nog beter te maken: het belooft een jaar mee te gaan. Halleluja!

https://www.instagram.com/p/BO5rRxGgVW9/?taken-by=evieblender

Kopen!

De Evie Blender is op dit moment een kickstarterproject, wat wil zeggen dat ze geld ophalen om het product uit te kunnen brengen. Je kan het vanaf €26,55 pre-orderen en dan krijg je het rond maart van dit jaar thuisbezorgd. Voor een echte Beautyblender, die ongeveer drie maanden meegaat, ben je €19,65 kwijt, dus eigenlijk kom je goedkoper uit.

Lees meer:

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.