Home Beauty Met dit simpel trucje kan je zien of je zou staan met...

Met dit simpel trucje kan je zien of je zou staan met een pony

Plan je hierna een bezoekje aan de kapper?

pony
© Emma Filer via Pexels

Vind je een froufrou supermooi, maar twijfel je of het iets voor jou is? Dankzij dit simpel trucje kan je zien of je met een pony staat. You’re welcome.

Pony’s of froufroukes blijven hot hot hot als je het ons vraagt. Voor je naar de kapper gaat, is het misschien een goed idee om eerst te kijken of je wel zou staan met deze haarstijl. Gelukkig bestaat er een simpel trucje om dit bij jezelf uit te proberen, zonder dat je de schaar moet zetten in je mooie lokken.

Speldjes, haarlak en een krultang

In onderstaande video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je te werk moet gaan. Eerst moet je een hoge paardenstaart maken, die verdeel je vervolgens in twee delen: een onderaan en een bovenaan. Het bovenste deel breng je helemaal naar voor zodat het over je voorhoofd valt en maak je op de bovenkant van je hoofd vast met twee of meerdere speldjes. Heb je heel lang haar, dan maak je je staartje best iets lager of je froufrou bedekt je hele gezicht.

Het andere deel onderaan verdeel je ook in twee en daar maak je een leuk dotje van. Dit doe je door een deel links en het andere deel rechts te draaien rond het uiteinde van het bovenste deel dat je vastpinde op je hoofd. De dot kan je eventueel fixeren met wat haarlak.

Dan is het tijd om de fake froufrou af te werken. Je kan met een stijl- of krultang de uiteinden van de pony een beetje krullen zodat de lokken natuurlijker over je voorhoofd vallen. Als laatste stap leg en stijl je de pony zoals je het liefst wil: zijdelings naar links of rechts, of helemaal recht. Veel succes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.