Home Beauty Slaapproblemen? Dan moet je Lush Sleepy-bodylotion eens proberen!

Slaapproblemen? Dan moet je Lush Sleepy-bodylotion eens proberen!

Lush sleepy bodylotion
Foto: Instagram @lush_v_orle

Val jij ook maar moeilijk in slaap? Dan moet je zeker de Sleepy-bodylotion van Lush proberen. Volgens gebruikers bevordert het een goede nachtrust. Oeeeh!

Slapeloze nacht

Een slapeloze nacht is helemaal niet leuk, je ligt uren te woelen in bed, en de gevolgen van een slaaptekort zijn niet te onderschatten. De volgende ochtend heb je het gevoel dat je amper hebt geslapen en dat vertaalt zich in een verminderde concentratie en prikkelbaarheid. Geen pretje dus als je elke dag naar school moet!

Sleepy bodylotion

Wie al slaapproblemen heeft, weet als geen ander dat tips als mediteren of speciale thee drinken niet altijd werken. Gelukkig komt het internet met de beste tip ooit voor een insomniac: Sleepy-bodylotion van Lush.

Lavendel bevordert slaap

Het lijkt zo simpel dat het te mooi is om waar te zijn, maar lavendelgeur zou de nachtrust verbeteren. Fans van Lush Cosmetics zullen dat alvast bevestigen, want het cosmeticabedrijf heeft een bodylotion met lavendel en jojoba-olie, die volgens gebruikers echt helpt om sneller in slaap te vallen.

Oorspronkelijk werd de Sleepy-bodylotion op de markt gebracht als een limited edition-product. Door de enorme populariteit heeft Lush de bodylotion een permanent onderdeel van het aanbod gemaakt. Yesss!

Wil je het zelf eens proberen? Sleepy-bodylotion vind je hier op de website van Lush Cosmetics. Voor een klein potje betaal je € 11,95. Je kan het maar een kans geven, toch?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.